Annonse:
Gjensidige Cup 2023
Annonse:
Gjensidige Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20160812_Togstad,-Øyvind_900-Foto-TerjeRefsnes.jpg
Øyvind Togstad. Foto: Terje Refsnes

Delegat-debut

Øyvind Togstad får sin internasjonale debut som EHF-delegat i Challenge Cup Menn.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.


Han skal til Dudelange i Luxemburg, hvor det skal spilles to kamper i 4. runde i Challenge Cup Menn mellom HC ZNTU-ZAB Zaporozhye (Ukraina) og HB Dudelange (Luxemburg). Kampene spilles 18. og 19. februar. 

Øyvind Togstad ga seg som dommer på toppnivå etter forrige sesong. Da hadde han dømt internasjonalt siden 1995. Først sammen med John Olaf Anthonsen (95-96), så med Bjørn Erik Børresen (97-01), deretter med Svein Olav Øie (02-06) og så til slutt med Rune Kristiansen som makker i årene 2008-2016. Sammen med Svein Olav Øie var han dommer i OL i Athen 2004, og siste oppdrag sammen med Rune Kristiansen var Final 4 Champions League Menn 2016. Nær 100 E-Cup-kamper (og nesten 300 internasjonale kamper totalt)kan han med sine makkere se tilbake på.

Selv om han har lagt dommerføyta på hylla på toppnivå, fortsetter hans håndballengasjement så absolutt. I mai 2016 ble han valgt til leder for Region Nord, og han har allerede vært i aksjon som dommerutvikler i et antall kamper i Norge.

Vi ønsker vår «ferskeste» EHF-delegat lykke til med kommende oppdrag.

Mer om Challenge Cup Menn 

Bjørn Høgsnes
er også tildelt oppdrag som EHF-delegat. Han skal til Plock i Polen, hvor kampen mellom Orlen Wisla Plock skal møte tyske SG Flensburg- Handewitt i Champions League, gruppe A. Kampen spilles 12. februar. 

Mer om Champions League Menn