Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bringserien logo fylt 900.jpg

Bringserierunde

Andre spilleomgang i Bringserien for Jenter/Gutter 16 spilles 11. og 12. februar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gutter:
De 24 lagene er delt i to avdelinger a 12 lag.
Sverresborg, Ski, Bjørnar og Kjelsås i Gutter avdeling 1 sikret seg alle full pott i den første runden. I Gutter avdeling 2 klarte Nærbø, Haslum og Spjelkavik å sikre alle poengene i sine første to kamper.
I denne runden skal alle lagene spille tre kamper. I avdeling 1 er det Ski, Glassverket og Elnesvågen som er arrangørlag i avdeling 1, mens Tønsbergs Turn, Nærbø og Sandefjord TIF er arrangører i avdeling 2.

Jenter
Her spiller 48 lag, fordelt på fire avdelinger a 12 lag.
I avdeling 1 står Gneist, Sandefjord TIF og Hånes med 4 poeng etter de to første kampene. Kjelsås, Oppegård og Charlottenlund er lederlag i avdeling 2 – også disse har 4 poeng etter de to første kampene. I avdeling 3 er det Hønefoss, Fyllingen, Strindheim og Våg som fører an – alle har 4 poeng etter første runde. Haslum og Hundvåg utgjør lederduoen i avdeling 4. Også de vant begge sine kamper i første runde.
Jentelagene skal også spille tre kamper hver i denne runden 11. og 12. februar. Dette er arrangørlagene:
Avdeling 1: Kragerø, HK Rygge og Frøya
Avdeling 2: Charlottenlund, Oppegård og Åsane
Avdeling 3: Hønefoss, Falk Horten og Bossekop
Avdeling 4: Molde Elite, Østsiden Fredrikstad og Halsen