Byåsen_logo - gammel skal ikke brukes

Tøft i EHF Cup

Byåsen fikk det tøft på bortebane mot ungarske Érd HC, og differansen mellom lagene ble til slutt 12 mål.

Etter to suverene hjemmeseire over henholdsvis Rostov-Don og ettermiddagens motstander Erd, var det søndag altså klart for bortekamp i Ungarn.

Og det startet jevnt mellom lagene, etter ti minutter viste tavla 5-5, før hjemmelaget fikk en litt bedre periode, og gikk opp til 10-8 etter 20 minutter spilt.
Så fikk Byåsen skrudd til forsvaret, og satt noen kontringer, men Érd gikk allikevel til pause i ledelsen 15-12.

I andre omgang var det også vertene som kom best i gang, og etter fem minutter hadde de økt ledelsen sin til 18-12. Derfra var det liten tvil om hvem som skulle vinne kampen, og Érd kontrollerte det hele veien de siste 25 minuttene, før de til slutt kunne juble for tolvmålsseier 34-22.

Neste kamp for Byåsen i EHF Cup er mot SG BBM Bietigheim fra Tyskland, på hjemmebane i Trondheim Spektrum lørdag 4. februar klokka 1800.
Deretter venter en tøff bortekamp mot russiske Rostov-Don lørdag 11. februar.