Tøff motstand

Det ble vanskelig for Glassverket, som tapte for tyske TuS Metzingen i EHF-cup lørdag kveld.

Glassverket IF møtte fjorårets EHF-cupfinalister på hjemmebane i Drammenshallen lørdag. TuS Metzingen viste at de har ambisjoner om høyt spill også i år. Glassverket kom litt trådt i gang lørdag, og slet med å komme gjennom det tyske forsvaret. Det ble mange bom og tekniske feil på hjemmelaget, som kan takke målvakt Guro Rundbråten for at sifrene i mot ikke ble større enn de ble. Rundbråtens redninger holdt hjemmelaget med i kampen en lengre periode.

Til pause lå Glassverket under på stillingen 8-9.

Den andre omgangen startet katastrofalt for Geir Oustorps jenter, som brukte drøye tolv minutter på å sette periodens andre mål. Kampen ble egentlig avgjort da, Glassverket maktet aldri å ta igjen "TuSSies" ledelse.

Glassverket møter russiske Handball Club Lada i neste EHF-kamp lørdag 14. januar klokken 16:00.

Glassverket - TuS Metzingen 16-22 (8-9)