Poengdeling i E-cup

Etter en vanvittig jevn kamp ble det et poeng til Glassverket i møtet med danske Nykøbing Falster.

Glassverket håndball Elite tok i mot Nykøbing Falster i Drammenshallen søndag. Nykøbing Falster hadde et klart favorittstempel før kveldens møte, etter to strake seire i EHF-cup mot henholdsvis Handball Cluc Lada og TuS Metzingen; to lag Glassverket har tapt for.

Det ble likevel ikke klasseskille søndag. I den første omgangen var det faktisk hjemmelaget som startet best, og ledet med både ett og to mål. Etter tyve minutter spill utliknet Nykøbing Falster, og frem mot pausen var det bortelaget som fikk best fart både i ball og bein. Til pause var gjestene foran med to, på stillingen 14-16.

Den andre omgangen ble fryktelig spennende for de oppmøtte i Drammenshallen. Da det gjenstod fem minutter av kampen viste sifrene på måltavlen 25-25. Selv om begge lag hadde flere sjanser til å justere i målprotokollen, hadde ingen av dem marginene på sin side. Glassverket hadde matchballen i siste spilleminutt, men fikk ikke satt det siste målet. Kampen endte 25-25, med poengdeling. Et viktig poeng for Glassverket.

Returkampen spilles lørdag 28. januar klokken 15:00 i Nykøbing.