Paris - On y va

Håndballgutta skriver historie på historie. En kanonkamp mot Ungarn og de er nå klare for semifinale.

Håndballgutta skriver historie på historie og med en kanonkamp mot Ungarn er gutta nå klare for å ta turen videre til Paris.

I helgen sjokkerte Ungarn håndballverden med å slå ut de regjerende OL-mesterne Danmark i åttendelsfinalen. Nå er det Norges tur til å lage overskrifter!

VI ER I SEMIFINALEN!

Før kampen var det mye fokus på Ungarns sterke forsvar og våre gutter måtte fokusere på å løpe, løpe og atter løpe. Vi så et fantastisk forsvar i første omgang ja, men det var det Norge som stod for og når man i tillegg har slegger med navn Lie Hansen, Sagosen og Tønnesen i angrep går vi til pause med en meget komfortabel ledelse på syv mål.

Vi fortsatte med det tøffe forsvaret i andre omgang og fikk betale for det med en god del utvisninger. Men hva gjør vel det når vi har Bergerud bakerst, de nevnte sleggene foran i tillegg til Bjørnsen og Jøndal på vingene. Ungarn kom sterkt mot slutten, men klarte det ikke og gutta vinner med tre mål til slutt.

I semifinalen møter vi vinneren av Spania - Kroatia, som vises på TV2 Zebra kl 20:45 i kveld. Semifinalen spilles i AccorHotels Arena i Paris førstkommende fredag kl. 20:45.