Nervedrama for Larvik

Larvik møtte fredag CSM Bucuresti i Champions League. Det ble en jevn kamp, som til slutt endte uavgjort.

Med tre tap og tre seire med seg fra gruppespillet, reiste altså Larvik denne uken til Romania for første kamp i hovedrunden - mot CSM Bucuresti.

Førsteomgang var jevn mellom de to lagene, og de fulgte hverandre mål for mål. Larvik, skåret sitt mål nummer 13 på direkte frikast rett før pause, og hadde dermed sikret en ettmålsledelse.

Andre omgang var det Larvik som sparket igang, ved en nydelig kontring fra Thea Mørk, og etter fem minutter hadde de økt sin ledelse til 16-12.
Så kom det en litt rotete periode for Larvik, og ti minutter før slutt utliknet hjemmelaget på stillingen 21-21. Derfra og ut ble det svært spennende, særlig de siste fem minuttene bø på mye dramatikk.
Med bare sekunder igjen utliknet Bucuresti til 26-26, og Larvik pådro seg en, kanskje noe ufortjent, utvisning. Dermed var det bare å kontrollere de siste 15 sekundene, og sikre i hvert fall ett poeng med hjem tilbake til Norge.
Det klarte de, selv om det vel muligens føltes som et tapt poeng, da Larvik hadde kontroll på store deler av kampen.

Neste Champions League-kamp for Larvik er lørdag 4. februar, hjemme i Boligmappa Arena Larvik. Motstander er FC Midtjylland, og kampen kan du se i hallen, eller på Viasat4!