Semifinale!

Med mye klabb og babb i Norges angrep, ble det jevnt mellom Ungarn og Norge i hovedrunden i EM.

Helt fra start var det kladdeføre for Håndballjentene, da de møtte Ungarn i andre hovedrundekamp i EM tirsdag kveld. Ingenting satt som det skulle framover, men heldigvis var det en annen dans bakover.
Forsvaret var solid og tøft, og aller bakerst sto en heltent Kari Aalvik Grimsbø (bildet), som vartet opp med både redninger, trygge pasninger og sågar en skåring!
Norge ledet stort sett gjennom hele første omgang, og til tross for bare ett mål i løpet av de siste ti minuttene, ledet Norge 11-9 til pause.

Bare fire minutter ut i andre omgang hadde Ungarn hentet inn Norges ledelse, og stillingen var 12-12.
Etter ti minutter spilt av andre omgang ledet Ungarn 15-14, før Veronica Kristiansen utliknet til 15-15.
Emilie Hegh Arntzen kom innpå i andre omgang, og gjorde det svært solid framover, med flere flotte skåringer.

Men til tross for mange tekniske feil og en totalt sett litt trøblete kamp, står Norge fortsatt ubeseiret i dette mesterskapet, og klarte med dagens 24-23-seier å sikre semifinaleplass!

Kari Aalvik Grimsbø ble kåret til Norges beste spiller av TV3s seere, og var mellomfornøyd etter kampslutt:
- Det var spesielt å spille mot Ungarn, tøff kamp! Vi sliter litt, men i første omgang spiller vi bra bakover, og det er godt for meg å stå bakerst. Vi har mye å gå på til vårt toppspill, men da smaker det enda litt bedre med semifinaleplass!

I morgen, onsdag, møter Norge Tsjekkia i siste hovedrundekamp. Den ser du direkte på TV3 klokka 2045, sendingen starter klokka 2000.