Målfest

En jevn start mellom Norge og Tsjekkia ble det i dag, men mot slutten dro Norge fra, og vant til slutt med 11 mål.

Norge kom best i gang i de første minuttene i dag, og ledet 3-1 etter kort tid. Etter fem minutters spill viste imidlertid tavla 3-3, og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang.

Norge fikk ikke angrepsspillet helt til å sitte, mens forsvarsspillet var mer solid.

Etter 20 minutter var stillingen 9-9, før Vilde Mortensen Ingstad stilte inn skuddkanonen og satte 5 skåringer.

Til pause var Norge foran med ett mål, på stillingen 17-18.

Første omgang kort oppsummert: Mye bra spill framover, men ting stemte ikke helt bakover.

I andre omgang stemte heldigvis ting bedre, Silje Solberg fikk mer hjelp fra forsvaret, som bedret redningsprosenten hennes betraktelig. Framover fikk Norge satt fart med flere fine kontringer, og de siste 15 minuttene var det i prinsippet bare ett lag på banen.

Til slutt endte det hele med 11-målsseier til Håndballjentene, og stillingen 35-24.

I den andre hovedrundegruppa, som spilles i Gøteborg, møttes Serbia og Frankrike samtidig med Norges kamp. Den kampen gikk Frankrike seirende ut av, og de blir dermed Norges motstander i fredagens semifinale. Den spilles klokka 2045, mens Nederland og Danmark møtes i den andre semifinalen klokka 1830. Begge kampene kan du se direkte på TV3!