Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøy Håndballcamp

NHF Region Vest inviterer jenter og gutter født 2004 og 2005 til Lerøy Håndballcamp 27. februar - 01. mars!

I samarbeid med Lerøy inviterer NHF Region Vest jenter og gutter født 2004 og 2005 til Lerøy Håndballcamp i Haukelandshallen 27. februar - 01. mars. Campene vil finne sted kl. 09.30 - 14.30 alle tre dager.  

Individuell oppfølging og ferdighetsutvikling hos den enkelte utøver vil stå i sentrum disse tre dagene. Øktene vil bli ledet av trenerressurser fra NHF Region Vest. Det vil både være fokus på utvikling av håndballferdigheter og fysiske ferdigheter hos den enkelte disse dagene. Dette er et tiltak for utøvere som ønsker å utvikle seg videre som håndballspillere, ved hjelp av individuell oppfølging fra regionens trenerressurser. 

Påmelding for jenter født 2004 & 2005 gjøres her. Maks 25 plasser!

Påmelding for gutter født 2004 & 2005 gjøres her. Maks 25 plasser!

Påmeldingsavgift er kr. 1000 pr. utøver. Dette dekker t-skjorte samt frukt og sushi til lunsj levert av Lerøy. Påmeldingsfrist innen mandag 25. februar.

Hvis man har matallergi eller intoleranse som gjør at man ikke kan spise sushi ber vi om at det sendes en e-post om dette til ulrik.risberg@handball.no i forbindelse med påmelding. 

Hvis noen av campene skulle bli fulltegnet kan man sende en e-post til ulrik.risberg@handball.no for å sette seg på venteliste. Spørsmål vedr. Lerøy Håndballcamp kan rettes til samme e-postadresse.