Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

AVLYST! 3.divisjonsavslutning

AVLYST! 3.divisjonsavslutning 09.april 2022.

Sted: Sotra Arena og Scandic Bergen City
Start: 09.04.2022 09:00
Slutt: 09.04.2022 23:00

Regionen ønsker å markere avslutningen av sesongen for våre 3.divisjonsavdelinger. Vi inviterer med dette alle spillere, ledere og andre tilknyttet våre 3.divisjonsklubber, samt dommere, samarbeidspartnere, regionstyret og ansatte i NHF Region Vest, til sesongavslutning.

I år vil alle kampene bli spilt i Sotra Arena i siste runde for både herrer og damer. Kampene avvikles fra kl. 09:00, og frem til ca. kl. 18:30. Etter kampene går turen til Scandic Bergen City, hvor det blir servert god mat, samtidig som at det skal gjøres stas på både enkeltspillere, dommere og lag.

Under middagen vil det bli kåringer og deles priser.

Siste spillrunde vil altså bli avviklet i Sotra Arena hvor alle lagene spiller sin siste kamp for sesongen. Her vil kamptidspunktene bli satt opp ut fra tabellsituasjon med mål om å skape «stigning» i programmet, og da med totalt 12 kamper fordelt på to baner hvor vi håper på mange spennende og avgjørende oppgjør. Bane 3 er gjort tilgjengelig for oppvarming.

 

Sted:   Scandic Bergen City

Dato:  Lørdag 09.april

Tid:     kl. 19:30 – 23:00

Pris pr. person for kvelden er kr. 525,-.  

Påmeldingsfrist: 01. februar 2022.

Vi håper flest mulig setter av hele denne dagen til å skape en flott håndballfest i Sotra Arena og på Scandic Bergen City!