Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

16 år

 

Etter ferdigspilt Bylagsturnering inviteres spillere fra RUM-miljøene til trening med fokus på fysisk trening. I første omgang er det 2 fellessamlinger før sommeren, og 2 fellessamlinger etter sommeren. I etterkant av fellessamlingene på høsten, åpnes det for muligheter for klubb-besøk (mer info vil komme på første samling).

 

Det vil bli holdt treninger både i Agder og i Rogaland, med mellom 30-40 spillere fra RUM-miljøene (gutter og jenter). For tettere oppfølging av hver enkelt spiller deles gruppene i to, slik at det er mellom 15-20 spillere på hver trening.

 

Til første trening inviteres klubbtrenerne sammen med spillerne, og det vil da være en egen teoriøkt med fokus på styrketrening. Informasjonen som blir gitt her vil gjøre spillere og trenere tryggere på hvordan de bør trene styrke, både mtp. øvelsesutvalg, treningsmetoder, treningsmengde,progresjon, med mer.

 

 

Pris

Kr 600 pr spiller. Faktura sendes til klubben.

Uttak
Uttak til samlingene gjøres av sonetrener og offentliggjøres på handball.no/rsvn.

Det sendes også melding til klubb og spiller, forutsatt at spilleren har registrert korrekt e-postadresse på Min Idrett og i forbindelse med registrering i sonemiljøet.