Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019_Blokk_640.jpg

Husk siste frist for omberamming

Første utkast av sesongen 2022-23 er klart, og siste frist for fri omberamming av kamper er søndag 3. juli.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kampene er tilgjengelig på handball.no og i appen "Min Håndball" og kan nå fritt omberammes frem til 3. juli 2022. Fra 4. juli blir terminlistene utilgjengelige fram til ca. 12. august.

Endelige kamptidspunkt og kampoppsett vil være tilgjengelig fra ca. 12. august.

Vi gjør oppmerksom på at kampene ligger uten klokkeslett. Dette for å unngå tidligere års forvirring da klokkeslettene alltid vil endre seg i det endelige kampoppsettet. Som en pekepinn vil som regel de yngste lagene spille først – og de eldste sist.

Administrasjonen setter kamptidspunkt slik at arrangementene i hallene blir mest mulig optimale. Det er derfor ikke mulig for lagene å sette tidspunkt i helgene selv.

Kamper kan også bli flyttet fra søndag til lørdag, og motsatt, avhengig av halltilgangen.

Omberamminger gjøres elektronisk i TurneringsAdmin (TA).

Her kan du lese gjeldende regelverk for omberammelser.

Her kan du lese om hvordan du omberammer.

For at omberammingene skal gå så enkelt som mulig, må lagsinformasjonen oppdateres! Om laget ditt var G14 forrige sesong, er det G15 som er aktuelt nå.

Juniorserien og seniorlagene som skal spille kamper i egen treningstid trenger kun å melde inn dette per mail - uten å bruke TA. Lagene trenger heller ikke å avtale med motstander. Dette må gjøres innen 8. august. 

Vanlige regler fra sesong 2022-23: Det er svært viktig at alle trenere og ledere nå vet at pandemien ikke lenger påvirker aktiviteten vår. Dermed må alle forholde seg til alt fra regler for omberamming, sidebytte, kritiske datoer som er satt i forbindelse med påmeldingsfrister og siste spilledatoer. Er spillere syke med korona, regnes de på lik linje med øvrig sykdom. Totalt antall spillere som kan være syke (ikke skadet!) på et lag, er igjen tre – for at en kamp kan utsettes utover de vanlige omberammingsfristene.

OBS! Det er veldig viktig at kontaktpersonene har huket av i boksen som heter "Tillat publisering på internett" slik at kontaktinformasjonen kan finnes på handball.no. Ta kontakt med klubben din om du er usikker på hvordan dette gjøres. Det er også viktig å oppdatere e-post og telefonnummer.

Det er ikke mulig å omberamme regionskampene i J/G 09 og 10 år.

Påmelding til Intersport Loppetassen og Intersport 4’er åpner i august.

Nyttig informasjon:
Sesongbestemmelser 2022-23

Spilltilbudet 2022-23