Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aksla-trio på forum her sammen med Molde-spiller Martine Smees. F.v.: Karl Otto Hessen, Vibeke Hessen, Smees og Kjersti Haugen. (FOTO: Aksla IL)
Aksla-trio på forum her sammen med Molde-spiller Martine Smees. F.v.: Karl Otto Hessen, Vibeke Hessen, Smees og Kjersti Haugen. (FOTO: Aksla IL)

Fornøyde deltagere på forum i Molde

Et 60-talls deltagere fra drøyt 20 klubber deltok på håndballforum på Scandic Seilet i Molde.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blant klubbene var Aksla IL, godt representert med både styreleder, lagleder og «sosialminister». Aksla-trioen var godt fornøyd med både programpostene og ikke minst muligheten for sosial kontakt med andre i håndballfamilien.

Molde-forum-1.jpeg

Carl Johan Pettersen (Spjelkavik) fikk prisen
som årets begeistrer av Vedrana Terzic (forum-
leder og medlem av regionstyret) og Karoline
Dyhre Breivang. (FOTO: Håndballregionen)

Molde-forum-2b.jpeg

Her er Marit Mæhle (Træff) med synlig bevis på at hun er årets spillerutvikler. Prisutdelere også her, Vedrana Terzic og Karoline Dyhre Breivang. (FOTO: Håndballregionen)

 

Molde-forum-5.jpeg
Terje Løvnes (Blindheim) mellom Terzic og
Dyhre Breivang med prisen som årets
dommerkonktakt. (FOTO:Håndballregionen)

 

Et høydepunkt på forum er som alltid tildelingen av begeistringsprisene. På årets forum i Møre og Romsdal ble det utdelt fire priser, inklusive den til Årets dommerpar. Tone og Rolf Erik Pedersen fra Åndalsnes var ikke til stede. Det var de andre tre prisvinnerne; Terje Løvnes (dommerkontakt), Marit Mahle (spillerutvikler) og Carl Johan Pettersen (årets begeistrer).

Begeistret forsamlingen gjorde så absolutt MOT-coach Marie Flatin som sammen med Amanda Låbakk, 14-åringen som leder Hødd handballs ungdomsråd. De dro forsamlingen med i enkle øvelser for å jobbe med bygging av miljø i laget.

Molde-forum-6.jpeg
MOT-coach Marit Flatin og Amanda Låbakk som er leder i Hødd handball sitt nyopprettede ungdomsråd. (FOTO: Håndballregionen)


EURO2020 var naturligvis også på dette forumet. Karoline Muldal, én av den lokale organisasjonskomiteens (LOC) ambassadører, kom med tips om hvordan også de som ikke har planer om å reise til Trondheim for å se kamper live, kan få EURO-stemning. Karolines innlegg ble avsluttet med en konkurranse på kahoot-vis. Populært!

Nyttig for klubbene i hverdagen var også innslaget til Trine Vinther Talset, Molde HK Elites fysioterapaut, med temaet skadeforebyggende trening. (Bildet under) Trine presenterte øvelser og understreket ikke minst hvor viktig det er at man utfører øvelsene riktig.


Molde-forum-10.jpeg

(FOTO: Aksla IL)

 

Sist på podiet før forumet satte sluttstrek med middag og prisutdelinger, var tidligere landslagsspiller Karoline Dyhre Breivang som snakket om hvordan bygge et vinnerlag.

 

molde-forum-13a.jpeg

God stemning rundt bordet mens man ventet på mat og prisutdeling.
(FOTO: Aksla IL)