Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dagens dommersituasjon

NHF Region Nord opplever nå en litt utfordrende dommersituasjon. Vi jobber med saken!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Nord har hatt noen utfordringer med dommersituasjonen i starten av sesongen. Det har vært mye forfall til dommeroppdrag, og det har vært færre dommere tilgjengelig til å kunne dømme i enkelte områder. Dette har dessverre medført at det vært en økning i antall kamper med én dommer på kamp. Vi har forståelse for at dette er en utfordrende situasjon for både dommer(e) og lag.

Regionen jobber daglig med å skape en forutsigbar hverdag for alle aktører, og vi ønsker å være i forkant med både dommeroppsett og eventuelle endringer som måtte forekomme. Det jobbes også med å øke rekrutteringen, samt utvikle dommere på alle nivåer i alle våre soner.

Flere av våre dommere er i tillegg til dommergjerningen aktive spillere, gjerne også på flere lag, som gir de flere sperredager- og helger. Mange av disse dommerne får også beskjed tett opptil helg at de skal spille kamper, som igjen fører til mange forfall og endringer i dommeroppsettet på kort varsel.

Vi håper klubber og lag kan hjelpe oss med å dekke opp ledige kamper som vi utkommuniserer via mail eller på dommersidene på Facebook.

Håper vi sammen kan bidra til en bedre hverdag for alle involverte, og at vi sammen kan løfte dommerstanden framover.

Lykke til videre i sesongen!