Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Alt er mulig!

Helt frem mot første kamp i siste sesong besto Lundamo/Flå J10 av to(!) spillere.

Utfordringen for å kunne stille lag var blytung, og treneren visste egentlig ikke sin arme råd. Derfor tok styret tak, med sportslig leder og nestleder i spissen. Medlemslistene i de to klubbene ble saumfart for å se om det var barn som ikke var håndballaktive. Deretter startet dialog med foreldre om deres barn kunne tenke seg å komme for å prøve håndball. 

Samtidig ble det gjennomført nøye vurderinger sammen med trenerteam for de eldste i minigruppen. Det ble avgjort og videreformidlet til foreldrene at aktuelle jenter kunne prøve dersom de ville bli med som førsteårs i 10-årsklassen.

Det endte opp med akkurat nok jenter til å stille lag. 

Én kamp var det som skulle til for at rekrutteringen bare fortsatte. Jentene sprudlet, foreldrene jublet, og håndballen i Flå og Lundamo har fått troen på at ingenting er umulig. Det motsatte ville vært rart med en slik gjeng spillere, foreldre og trenere i klubbene!

Tap og vinn med samme sinn. Disse jentene bryr seg mindre om det blir seier eller tap. Etter kamp er det uansett is å få, og holdningen i gruppa er først og fremst at håndball er gøy!

 Aktive barn er glade barn. Håpet er at gleden med idretten som de får hele veien i barnehåndballen vil danne grunnlag for at de er på banen også som seniorspillere.

For en idrettsglede disse jentene stråler. Foran fra venstre: Martine Fremo, Oda Lyngen, Pia Isbell Løhre og Jenny Busklein. Bak fra venstre: Vilde Laumine Samdal, Marika Grønli, Ragnhild Segtnan, Luna Fremo, Liv Marit Ler, Marte Odden-Rimol, og Amalie Løberg.