Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nordnorsk mesterskap

Nordnorsk mesterskap i årsklassene G/J 14 og 16 år arrangeres 26.-28. april 2019 i Tromsø (forbehold i forhold til nasjonal GTP).

Dette er for lagene som tilhørte den gamle Region Nord. Lagene i TrønderEnergi-serien har sin egen sluttspillmodell. Mer informasjon om "TrønderEnergi-serien Sluttspill" finner du her.

Norges Håndballforbund Region Nord og Tromsø Håndballklubb ønsker velkommen til Nordnorsk mesterskap for jenter og gutter i 14 og 16-årsklassene.

Spørsmål
Spørsmål av praktisk art kan rettes til arrangementsledelsen ved

Ellen Maria Jensen, mob: 480 06 447 e-post: ellen.jensen@tromsohk.no eller
Monica Nylund, mob: 977 56 090 e-post: monica.hansen.nylund@domstol.no

Ang. overnatting på skole; Jørgen Jenssen, mob: 970 28 994 e-post: jjenssen77@hotmail.no

Velkommen til Tromsø!

Kampoppsettet er publisert. De første gruppespillkampene starter fredag kl. 17.00. Siste kamp søndag er ferdig ca. kl. 15.00. Alle lag må legge inn spillerstall elektronisk minst to timer før kampstart.

 

Skoler: Vi tilbyr overnatting på Stakkevollan skole, som ligger ca. 5 km fra Tromsøhallen. Det er interntransport mellom skole og hall.

Prisen for overnatting på skole er kr 200,- pr. person for hele helga. Av sikkerhetsmessige grunner er det pålagt at minimum én voksen overnatter sammen med spillerne. Vi har vakter på skolen hele tiden. Overnatting på skole bestilles innen 9. april 2019 til jjenssen77@hotmail.no

Hotell: Det er mange hoteller i Tromsø sentrum, med ulik prisklasse. Noen av hotellene har egne gruppe- og sportspriser. Norges Håndballforbund har avtale med Scandic-hotellene. Lagene må selv ta kontakt med hotellene for pristilbud og bestilling.

Det blir satt opp transport til og fra flyplassen for de lagene som trenger dette. Gi oss beskjed om tidspunkt for ankomst/avgang og antall passasjerer innen 15. april 2019 til ellen.jensen@tromsohk.no Transportkostnaden inngår i kostnadsfordelingen.

Lagene må selv ordne seg med mat. Det blir kafe i hallen, med et godt utvalg av mat og drikke, inkludert varm mat, baguetter og frukt.