Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballguttas Håndballskole

Håndballguttas Håndballskole i samarbeid med Joakim Hykkerud starter opp i sommer!

Håndballguttas Håndballskole er for jenter og gutter i alderen 10 – 16 år og har som mål å tilby de beste håndballskolene for unge spillere, og dette vil landslagsspillerne være med på. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill. Håndballgutta vil lede deg gjennom øvelser og teknikker som har hjulpet dem til å bli gode. Målet er at barna skal oppleve glede og mestring.

Joakim er veldig engasjert i prosjektet og tror det svært viktig for unge spillere som har ambisjoner.

- Norges Håndballforbund står for de samme verdiene som jeg gjør, derfor blir det spennende å jobbe enda tettere sammen for å styrke barne- og ungdomshåndballen. Jeg tror at unge utøvere som ønsker å utvikle seg og som drømmer om å bli landslagsspillere, får stort utbytte av å ha økter med en landslagsspiller som han eller hun kan spørre om råd. Jeg lover at det skal bli mange gode tips å hente, sier han.

Påmelding til Håndballguttas Håndballskole i samarbeid med Joakim Hykkerud åpner onsdag 3. mai kl. 1700.

For sommeren 2017 vil det bli gjennomført seks håndballskoler, henholdsvis i Region Sør og Region Øst:

Herkules Håndball - 31. juli til 2. august, Skien Fritidspark. Kontaktperson: Christoffer Martiniussen. E-post: christoffer.martinussen@handball.no

Follo Håndball - 31. juli til 2. august, Stil Arena. Kontaktperson: Knut Håland. E-post: kh@ressurs1.no

Sandefjord Håndball - 7. til 9. august, Bugårdhallen. Kontaktperson: Kjell-Gunnar Dahle. E-post: kjell-gunnar@rjukanski.no. Håndballskolen er fullbooket, ta kontakt med arrangørklubb for venteliste.

Aker Topphåndball - 14. til 18. august, Njårdhallen og Hovseterhallen. Kontaktperson: Arve Moe. E-post: arve@akerth.no. Håndballskolen er fullbooket, ta kontakt med arrangørklubb for venteliste.

Lillestrøm Topphåndball - 14. til 16. august, Skedsmohallen. Kontaktperson: Elin Østby. E-post: post@lth.no

Fjellhammer IL - 14. til 16. august, Fjellhamarhallen. Kontaktperson: Per Nygren. E-post: per@fjellhammer.no 

For mer informasjon om hvordan bli arrangørklubber og Håndballguttas Håndballskole, ta kontakt med Norges Håndballforbund via e-post monika.helganger@handball.no