Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballguttas Håndballskole

Håndballguttas Håndballskole i samarbeid med Joakim Hykkerud starter opp i sommer!

Håndballguttas Håndballskole er for jenter og gutter i alderen 10 – 16 år og har som mål å tilby de beste håndballskolene for unge spillere, og dette vil landslagsspillerne være med på. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill. Håndballgutta vil lede deg gjennom øvelser og teknikker som har hjulpet dem til å bli gode. Målet er at barna skal oppleve glede og mestring.

Joakim er veldig engasjert i prosjektet og tror det svært viktig for unge spillere som har ambisjoner.

- Norges Håndballforbund står for de samme verdiene som jeg gjør, derfor blir det spennende å jobbe enda tettere sammen for å styrke barne- og ungdomshåndballen. Jeg tror at unge utøvere som ønsker å utvikle seg og som drømmer om å bli landslagsspillere, får stort utbytte av å ha økter med en landslagsspiller som han eller hun kan spørre om råd. Jeg lover at det skal bli mange gode tips å hente, sier han.

Påmelding til Håndballguttas Håndballskole i samarbeid med Joakim Hykkerud åpner onsdag 3. mai kl. 1700.

Påmelding til Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000 er fulltegnet.

Spørsmål om venteliste? Ta kontakt med Norges Håndballforbund v/ Monika Helganger på e-post: monika.helganger@handball.no

Her vil du som deltager og foresatt finne praktisk informasjon om Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000. Om du ikke finner svar på eventuelle spørsmål her setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss på mail: monika.helganger@handball.no

Camp Sagosen er et samarbeid mellom Sander Sagosen, REMA 1000 og Norges Håndballforbund og arrangeres for første gang sommeren 2018, 22.- 24. juni i CSK-hallen i Trondheim.

Adresse: Tunvegen 18B, 7058 Jakobsli   

Til deg som deltar: 

Om du er mellom 12 og 16 år (årgang 2006-2002), gutt eller jente, er du velkommen til å delta! Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000 vil gi deg det lille ekstra.

Som deltager her vil du få et innblikk i hvordan Sander har trent da han var på denne alderen, både håndballtaktisk, håndballteknisk og ikke minst hvordan han trente styrketrening på de ulike alderstrinnene. Sander har satt sammen øktplaner og treningstips og gleder seg til å lære de bort! Deltagere vil bli utstyrt med sekk, håndball, t-skjorte, drikkeflaske og en notatbok som du kan notere i under teoriøktene eller etter at håndballøktene er ferdig, slik at du husker det du har lært. Her får du et lite innblikk i hvorfor Sander har blitt så god som han er i dag. Camp Sagosen avsluttes søndag ettermiddag med en times langt foredrag av Sander om veien hans fra «Talent til Verdens Beste», samt en kåring av «Campens Beste Lagspiller».

Til deg som foresatt:

Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000 arrangeres over tre dager, fra fredag 22. til søndag 24. juni. Dagen starter kl. 09.00 og varer til kl. 15.00. I løpet av dagen vil det bli servert lunsj samt to fruktmåltid, levert av REMA 1000. De unge vil bli tatt godt hånd om av dyktige og engasjerte instruktører. Planene for dagene er utarbeidet i et samarbeid mellom Sander Sagosen og Norges Håndballforbund. Lørdag ettermiddag/ kveld blir det et sosialt arrangement for alle deltakerne/ instruktørene på Campen. Camp Sagosen avsluttes søndag ettermiddag med en times langt foredrag av Sander om veien hans fra «Talent til Verdens Beste», samt en kåring av «Campens Beste Lagspiller» hvor også foreldre får adgang.

Pris:

Deltagelse på Camp Sagosen  i samarbeid med REMA 1000 koster kr. 2 200 per deltager. Prisen inkluderer tre dagers håndballskole, utstyrspakke, alle måltider, sosial aktivitet og foredrag. 

Måltider: 

Vi ønsker å sette et særlig fokus på å ha en "Sunn Idrettshall, og vil tilrettelegge for at det skal være smarte matalternativer på Campen. Evt. allergier/intolleranser meldes inn sammen med påmelding

Trenger du overnatting?

Scandic Bakklandet har spesielt gode priser til deltagere på Camp Sagosen! Gå inn på Scandic Hotels og bruk bookingkode BCAM220618. 

For sommeren 2017 vil det bli gjennomført seks håndballskoler, henholdsvis i Region Sør og Region Øst:

Herkules Håndball - 31. juli til 2. august, Skien Fritidspark. Kontaktperson: Christoffer Martiniussen. E-post: christoffer.martinussen@handball.no

Follo Håndball - 31. juli til 2. august, Stil Arena. Kontaktperson: Knut Håland. E-post: kh@ressurs1.no

Sandefjord Håndball - 7. til 9. august, Bugårdhallen. Kontaktperson: Kjell-Gunnar Dahle. E-post: kjell-gunnar@rjukanski.no. Håndballskolen er fullbooket, ta kontakt med arrangørklubb for venteliste.

Aker Topphåndball - 14. til 18. august, Njårdhallen og Hovseterhallen. Kontaktperson: Arve Moe. E-post: arve@akerth.no. Håndballskolen er fullbooket, ta kontakt med arrangørklubb for venteliste.

Lillestrøm Topphåndball - 14. til 16. august, Skedsmohallen. Kontaktperson: Elin Østby. E-post: post@lth.no

Fjellhammer IL - 14. til 16. august, Fjellhamarhallen. Kontaktperson: Per Nygren. E-post: per@fjellhammer.no 

For mer informasjon om hvordan bli arrangørklubber og Håndballguttas Håndballskole, ta kontakt med Norges Håndballforbund via e-post monika.helganger@handball.no