Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Leie Håndballbilen

Klikk på denne lenken for å gå til siden hvor du kan leie Håndballbilen 

 

Avis utviklet i 2014 et konsept kalt Avis Sport, som går ut på at alle idrettslag og sportsklubber i Norge får muligheten til å bestille leiebiler via en link på egne nettsider. Håndballbilen er en videreføring av dette konseptet, men rettet spesifikt mot håndballklubber og deres supportere.

Den nye avtalen kommer først og fremst breddeklubbene til gode, og vil dekke nødvendig transportbehov, samtidig som det gir inntekter i klubbkassen. 15 prosent av omsatt beløp går nemlig direkte tilbake til klubbene.

- Vi i Avis ønsker å støtte breddeidretten, der en av utfordringene ofte er trang økonomi. På elitenivå har de fleste lagene ulike sponsorater som bidrar til inntekter for klubben - gjerne knyttet til lagets prestasjoner. For breddeidretten som i hovedsak består av barn og unge, fokuserer man ikke på resultater og plasseringer i like stor grad: Her er man avhengig av dugnadsarbeid for å få inn penger til klubbkassen. Gjennom å inngå en avtale slik som Håndballbilen, genereres det inntekter direkte til klubben eller laget hver gang man leier en bil. Det er en vinn-vinn situasjon for begge parter, sier Marcus Åsberg, salgssjef i Avis.

Åsberg opplever Norges Håndballforbund som en viktig samarbeidspartner, da det er et stort og solid forbund med mange medlemmer. Begge parter ønsker slå et slag for breddeidretten.

Registrere DIN klubb?
Send e-post til salg@avis.no med informasjonen som trengs for å involvere seg i Håndballbilen:

Klubbnavn:
Adresse:
Telefonnummer:
Org.nr:
Kontaktperson:
Mailadresse for dokumentasjon av utbetaling:
Kontonummer: