Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Akkrediteringer

For å få akkreditering på arrangementer i regi av Norges Håndballforbund, må du søke om akkreditering i forkant innen fastlagte frister.

Norges Håndballforbund (NHF) ønsker representanter for mediene velkommen til sine arrangementer. Vi ønsker å yte mediene så god service som mulig i forbindelse med arrangementene og ser derfor fram til et godt samarbeid. Vi har satt opp noen punkter nedenfor som vil være grunnlag for medarbeiderne i hallen og deres oppgaver. 

Akkreditering

gjøres på våre akkrediteringssider.

Frist for akkreditering er normalt 2-3 dager før arrangementet skal gjennomføres. Enkelte arrangementer vil kunne ha andre frister, men disse vil bli bekjentgjort i god tid. Informasjon om akkreditering sendes på e-post til mediene når fristen for registrering er utløpt.

Akkreditering gjelder kun for medierepresentanter som utfører oppdrag. Husk at du må ha pressekort for å akkreditere deg til Norges Håndballforbunds arrangementer. 

1-2 dager før første kamp vil du få tilsendt akkrediteringsbekreftelse fra Norges Håndballforbund.

I utlandet   

Akkreditering til kamper som spilles i utlandet, gjøres av landets arrangør. Henvendelser må gå direkte til arrangøren. For mesterskap gjelder egen akkreditering, normalt en til to måneder før første kamp.

Retningslinjer ved landskamper

Retningslinjene gjelder for akkrediterte journalister til landskamper, cupfinaler og sluttspillarrangement i NHF-regi. I forbindelse med kampene stiller NHF et presselokale til rådighet for akkrediteringsberettigede journalister og fotografer. Under arrangementet har, har NHF i samarbeid med teknisk arrangør reservert plasser til skrivende journalister i henhold til akkrediteringsgodkjenninger. Om det skulle oppstå spørsmål i forbindelse med de reserverte plassene, kontaktes NHFs presseansvarlige.

Etter kampen(e) er det intervjumuligheter med både landslagstrenere og spillerne i mixed zone. Landslagstrenerne  vil være tilgjengelig kort etter kampslutt, mens spillerne skal ha mulighet til uttøyning før de er tilgjengelige.  

For fotografer  

  • Fotografer får utdelt fotovest, og den skal alltid benyttes. Etter siste kamp i arrangement leveres den tilbake til arrangør.
  • I forbindelse med line-up kan fotografene stå langs sidelinjen fram til teknisk sone.
  • Fotografene skal fortrinnsvis sitte på kortsidene, på anviste plasser eller i hjørnene dersom det er plass, men alltid bak reklameskiltene. Det er ikke tillatt å skifte side når ballen er i spill dersom du må gå foran publikum.
  • Fotografering kan skje fra tribunen såfremt det ikke forstyrrer publikum.
  • Fotografering er tillatt på banen etter siste kamp /avsluttet kamp når premier skal deles. 

For videofilming 

TV 2 har alle rettigheter til levende bilder fra landskamper i Norge. Ingen videofilming er tillatt uten etter avtale med rettighetshaver. Det er tillatt å filme i Flash- og Mixedzone etter kampslutt.