Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håvard Kleven og Lars Jørum.
Håvard Kleven og Lars Jørum.

Nye oppdrag

Lars Jørum/Håvard Kleven samt tre norske delegater skal i ilden i ulike oppdrag i første del av april.

8.-10. april
skal det spilles EM-kvalifiseringskamper til Junior-EM Menn (LM96). Til kampene i gruppe 6, der Serbia, Georgia, Israel og Hellas skal kjempe om mesterskapsplasser, er Lars Jørum og Håvard Kleven oppnevnt som ett av to dommerpar. De starter med kampen Georgia - Hellas 8. april kl 1800.
Mer om EM-kvalifiseringskampene

Bjørn Høgsnes
er oppnevnt som delegat i kampen Norge - Island i Trondheim Spektrum søndag 3. april. Begge kampene mellom Norge og Island skal ledes av det svenske dommerparet Mirza Kurtagic og Mattias Wettervik. 

Svein Olav Øie
skal være delegat i Håndballguttas kamp mot Island i Trondheim Spektrum 5. april. Deretter setter han kursen for Gdansk i Polen. Han av IHF er oppnevnt som teknisk delegat i OL-kvalifiseringen (Menn), hvor  Polen, Makedonia, Chile og Tunisia skal kjempe om to av de ledige OL-plassene. 

Mer om OL-kvalifiseringen

Jan Thore Lauritzen
er oppnevnt som EHF-delegat den siste av semifinalene i Cup Winners Cup Kvinner, der Team Tvis Holstebro skal møte Issy Paris. Kampen skal spilles i Holstebro, Danmark 10. april kl 1900. (Første semifinale i Frankrike 3. april). Team Tvis har Camilla Herrem og Silje Solberg i sine rekker, mens Issy Paris har Hanna Bredal Oftedal, Stine Bredal Oftedal og Pernille Wibe i troppen. 

Mer om Cup Winners Cup Kvinner