Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

To nye hjemmeseire!

I andre semifinale i herrenes sluttspill ble det seier til begge hjemmelagene, og en tredje semifinale må til.

Bækkelaget tok i mot Elverum hjemme i Oppsal arena onsdag kveld, og de kom også best i gang.
Etter 10 minutter ledet hjemmelaget 7-2, og knappe to minutter senere var ledelsen på 9-3. Da tok Elverum time out, og 17 minutter ut i omgangen hadde Elverum kjempet seg tilbake, på stillingen 10-9.
Bækkelaget var imidlertid best også i siste halvdel av omgangen, og gikk til pause i ledelsen 17-14.

Også i andre omgang var det Bækkelaget som kom best i gang, og sju minutter ut i omgangen viste tavla 20-15.
Fire sekunder før slutt prøvde Elverums Erik Thorsteinsen Toft seg på et underarmsskudd for å pynte litt på resultatet, men han, og de andre elverumsingene måtte slukøret konstatere at Bækkelaget tok andre stikk, med seier 39-30.
Dermed har lagene vunnet hver sin kamp, og en tredje semifinale må til for å gi en finalist.

I Halden møttes Haslum og Halden til dyst, og der ble det adskillig jevnere og mer spennende enn i Oppsal Arena.
Etter ti minutter spilt var stillingen 4-4, før hjemmelaget spilte seg til en liten ledelse. 19 mintter ut i kampen ledet hjemmelaget 11-8, men gjestene fra Bærum kjempet seg tilbake, og gikk til pause med uavgjort 15-15. 
I andre omgang dra Haslum litt i fra fra start, men etter sju minutters spill var Halden tilbake og gikk opp i ledelsen 20-19. 
Derfra og ut fulgte lagene hverandre tett, og det ble en nerverpirrende avslutning da Halden fikk 7-meter på stillingen 26-24 med 45 sekunder igjen, samtidig som Haslum fikk en 2-minutter. Håvard Aasheim i målet til Haslum reddet mesterlig 7-meteren, og returen, og Haslum løp opp i angrep. Simen Schønningsen skåret nesten umiddelbart, men Viktor Skillhammer gjorde det samme i andre enden. 12 sekunder før slutt fikk Haslum 7-meterkast, og til tross for at Magnus Søndenå skåret, holdt det ikke til seier. Halden vant til slutt 27-26, og kunne juble for å ha sikret en tredje semifinale.

Tredje kamp mellom Bækkelaget og Elverum spilles søndag 8 mai i Terningen Arena.
Halden må også igjen ta turen til Nadderud Arena, der de møter Haslum til tredje, og avgjørende, semifinale, søndag 8. mai kl 1800.