Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tapte finalen

Beach-gutta gjør det stadig bedre. I helgen ble det finaletap etter shootout for Tyskland i Praha.

Det var fem herrelag med i turneringen, som var første utgave av Prague Open. De to beste lagene gikk til finale. Etter en god og en dårlig omgang mot Australia, der det endte med tap i shootout, måtte de norske guttene vinne siste kamp mot Tyskland, som allerede var klare for finale.

Det ble nok et jevnt oppgjør, men med seier på shootout over Tyskland ble det finale mot tyskerne.

– Det var en god trening for guttene å ha det presset på seg. Halve laget er nytt, men spillet har blitt bedre og bedre. Det viktigste har vært å få de nye inn i laget, både på banen og sosialt i gruppa. Fremover har spillet blitt bedre, men er fortsatt litt ustabilt. Vi har prestert godt bakover. Vi hadde færrest innslupne mål, det er vi veldig fornøyd med, sier trener Kjetil Lundeberg.

Forrige helg endte laget på 4. plass i en turnering i Budapest.

Norge hang med i 1. omgang i finalen, men tapte til slutt. Tyskerne var hakket bedre. I 2. omgang var det Norge som hadde kontroll på poengene. Dermed måtte det shootout til for å avgjøre. Det sto likt etter fem forsøk og det var små marginer som avgjorde da det ble én mot én. Norge bommet på sitt forsøk, mens Tyskland scorte og vant turneringen.

Turneringen er en del av EHFs European Beach Tour. 

FAKTA
Prague Open, finale
Norge–Tyskland 1-2 (18-23, 23-18, 6-7)
Praha, Tsjekkia
Norges lag og poeng: Emil Nedregård 12, Daniel Granli 12, Jonas Rennemo 10, Chris Gulliksen 7, Lars Erik Søvli, Roar Fikse Forbord, Espen Røhmer, Simen Westby Johansen, Henrik Kristoffersen.

Mer om Beach-gutta
Mer om European Beach Handball Tour