Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nora Mørk. Foto: Svein Andre Svendsen
Nora Mørk. Foto: Svein Andre Svendsen

Tap for Larvik

Det ble en tung dag på jobben for Larvik. I en kamp som var viktig å vinne, ble det i stedet tap 26-31.

Før den syvende kampen i sesongens Champions League, lå Larvik-jentene på en tredjeplass med seks poeng, mens franske Fleury Loiret Handball var på femteplass med fire poeng. Derfor var det svært viktig på Larvik å skaffe seg to poeng i dette oppgjøret for å sikret seg avansement til kvartfinalen.

Men det skulle vise seg å bli en tøff kamp foran de 2137 tilskuernee i Boligmappa Arena i Larvik. I den første omgangen hadde de franske jentene  bedre uttelling og målvakten høyere redningsprosent enn hjemmelaget, og til pause ledet bortelaget 15-14. Lyspunktet i Larvik var Nora Mørk.

Etter hvilen gikk det ikke lang tid før Sandra Toft kom tilbake i larvikmålet for første gang siden skaden hun pådro seg under VM i desember. Og med ny hjelm fikk hun en god start på sitt comeback etter skaden. Likevel holde gjestene Larvik på flere måls avstand gjennom hele omgangen, og til tross for enkelte perler fra Nora Mørk, klarte ikke hjemmelaget å hente inn ledelsen. I stedet var det Fleury som dro i fra i sluttminuttene. En av årsakene var en meget god målvakt hos Fleury.

- Det gikk ikke vår vei i dag. Vi skyter for dårlig i perioder, men det tyngste var forsvaret som ikke var tett nok. Det kladda, oppsummerte trener Tor Odvar Moen til Viasat4 etter kampslutt.

Dermed falt Larvik en plass på tabellen og ligger likt med Baia Mare og Fleury med seks poeng.

Neste kamp for Larvik er bortekamp mot tyske Thüringer søndag 14. februar.

Fakta
EHF Champions Leauge - kvinner
Larvik - Fleury Loiret Handball 26-31 (14-15)
2137 tilskuere

Larviks målscorere: Nora Mørk 12, Marit Malm Frafjord 3, Gro Hammerseng-Edin 3, Amanda Kurtovic 2, Tine Stange 2, Kristine Breistøl 1, Anja Hammerseng-Edin 1, Thea Mørk 1 og Sanna Solberg 1 mål.

Toppscorer Fleury Loiret: Cabral Barbosa 9 mål.

Utvisninger: Larvik 1x2 min., Fleuri Loiret 3x2 min.

 

Se fullstendig kamprapport hos EHF
Følg Champions League videre