Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjonsfoto: Robert Magnussen
Illustrasjonsfoto: Robert Magnussen

Onsdagskampene

Håndballgalla i Trondheim med to kamper, og Ukas TV-kamp er Elverum – Drammen.

Onsdagsrunden onsdag 24.02 i GRUNDIGligaen inneholder i alt fem kamper.

TV-kampen på Eurosport Norge
er herrekampen mellom Elverum og Drammen HK, som spilles i Terningen Arena kl 2000. Sendestart er 1945. Om du ikke kan være i hallen, bruk sjansen til å se oppgjøret på Eurosport Norge! Det er mange poeng som skiller disse to lagene på tabellen, men forrige seriemøte endte med knepen seier (24-23) til Elverum.

I Trondheim
markeres avslutningen av Håndballuka med TO kamper i GRUNDIGligan i Trondheim Spektrum; først skal Kolstad gjøre et nytt forsøk på å fravriste serieleder ØIF Arendal poeng. Gjestene fra Arendal vant det forrige møtet knepent, (24-22), og er nok klar over at det kan bli tøff match i Trøndelag. Kampen starter kl 1800.
Håndballkvelden i Trondheim avsluttes med Byåsen og Tertnes. Begge lag kjemper om medaljer, og hjemmelaget jakter revansje for tap (23-26) i forrige seriemøte. Kampen spilles kl 1930.

De to siste kampene i onsdagens runde er topp mot bunn-kamp i Larvik, der hjemmelaget tar i mot Molde Elite (med to tidligere Larvik-spillere i troppen) i Boligmappa Arena kl 1830. Larvik vant første oppgjøret 32-23.
I Oppsal Arena er det møte mellom Oppsal og Vipers Kristiansand. Første møte ga 30-23-seier til Vipers. Kampstart i Oppsal Arena er kl 1900. 

Du kan følge alle kampene på Håndball LIVE

På handballtv.com ser du kampene i GRUNDIGligaen

Les mer om GRUNDIGligaen Kvinner

Les mer om GRUNDIGligaen Menn