Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Motstanderen blir klar

Kvartfinalelagene i kvinnenes Champions League er klare. Nå får vi vite hvem som møter hvem.

Larvik Håndballklubb vant overbevisende over den ungarske mesteren Ferencváros forrige helg og er dermed foran på innbyrdes oppgjør både mot Ferencváros og Baia Mare om et av lagene fortsatt står likt med Larvik på poeng etter helgens siste og avgjørende kamper i hovedrunden.

Vestfoldingene jubilerer med klubbens kamp nummer 1000 når laget tar turen til Frankrike. Fleury har ingen ting å spille for, mens Larvik kan få alt fra 2. til 4. plass i søndagens kamp. Når kampen starter vet Larvik hvilke forutsetninger som gjelder, for dagen før møtes Ferencvárosi TC og Baia Mare i Ungarn.

Rumenerne kom inn i hovedrunden uten poeng, men har vært vinterens formlag med kun seire. Hjemme vant de 32-24 over ungarerne, så det blir spennende å se om de avslutter like suverent som de har spilt hittil.

Rostov-Don sikret puljeseieren i gruppe 1 for to uker siden og er eneste lag i gruppen som allerede vet hvilken plassering de får. I gruppe 2 har det vært jevnt hele veien. Budućnost og Győr ligger best an til å ta de to øverste plassene, med Vardar som utfordrer. Bucuresti ender på 4. plass og er Rostovs motstander i kvartfinalen.

Søndag 28. februar:
15.15 Fleury–Larvik i Orléans. Sendestart Viasat 4 kl. 15.00.

Mer om Champions League kvinner

Vipers spiller returmøtet i kvartfinalen i Cup Winners' Cup lørdag. Vipers-jentene vant 29-27 i hjemmekampen og reiser til den slovenske hovedstaden etter uavgjort mot Oppsal i midtukekampen.

Kristine Lunde-Borgersen vikarierer fortsatt som trener i Gunnar Petersens sykefravær. Krim røk ut av Larviks gruppe i Champions League og nå har sørlendingene også muligheten til å sende slovenerne ut av en E-cup denne sesongen.

Danske Team Tvis Holstebro, med Silje Solberg og Camilla Herrem på laget, spiller også returmøte i det heldanske kvartfinaleoppgjøret mot Viborg. Holstebro-laget vant første kamp hele 25-14. Returmøtet spilles mandag kveld.

Lørdag spiller også franske Issy Paris Hand returkampen mot ungarske Erd. Det franske laget, med Stine Bredal Oftedal, Hanna Bredal Oftedal og Pernille Wibe, tapte med kun ett mål i Ungarn og kan sikre plass i semifinalen på hjemmebane.

Lørdag 27. februar:
17.00 Krim–Vipers i Sportna dvorana Kodeljevo i Ljubljana.

Mer om Cup Winners' Cup kvinner

Det spilles også tre kamper i Grundigligaen, De to lagene som ligger helt nederst på tabellen møtes i Kongsberg. Begge har fire poeng med seks kamper igjen å spille, så dette er en gylden mulighet til å klatre opp fra nedrykksplassene. På kvalifiseringsplass i øyeblikket er Molde, med fem poeng og en kamp mer spilt.

Søndag 28. februar:
15.30 Halden–Sola i Remmenhallen
16.00 Glassverket–Rælingen i Drammenshallen
18.00 Skrim–Nordstrand i Kongsberghallen

Mer om Grundigligaen kvinner

Husk at du også kan følge kampene på handballtv.com og på Håndball Live