Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Viktige poeng

Larvik Håndballklubb møter lørdag franske Fleury Loiret i kamp om viktige poeng i Champions League.

Etter tre ukers pause starter innspurten i hovedrunden i Champions League. Det gjelder å sikre seg plass i kvartfinalen. De fire beste lagene i hver gruppe får spille om plass i Final 4. Med fire kamper igjen ligger Larvik på 3. plass med seks poeng, med Baia Mare og nettopp Fleury Loiret to poeng bak. Derfor blir det viktig å holde det franske laget bak seg.

Laget fra Fleury-les-Aubrais, 13 mil sør for Paris, tapte borte for Ferencvaros, men spilte uavgjort borte mot Thüringer. Larvik har vunnet sine hjemmekamper etter åpningstapet for Rostov-Don.

Baia Mare–Ferencvaros spilles fredag kveld, mens Rostov-Don–Thüringer spilles lørdag.

Lørdag 6. februar:
18.30 Larvik–Fleury i Boligmappa Arena Larvik. Sendestart Viasat 4 kl. 18.00.

Mer om Champions League kvinner

Grundigligaen kvinner blir stadig jevnere i toppen. Larvik har riktignok fått en luke på tre poeng, men fra 2. til 5. plass skiller det kun ett poeng!

To av disse lagene blir favoritter i sine bortemøter søndag. Tertnes gjester Oppsal, mens Byåsen skal til Kongsberg og møte Skrim.

Det betyr at det tetter seg til ytterligere, for med seier kan begge lag komme ett poeng bak Larvik, men med én kamp mer spilt. Både Tertnes og Byåsen er ferdigspilt mot Larvik denne sesongen, men møtes i Trondheim senere i måneden.

Søndag 7. februar:
16.00 Sola–Molde i Åsenhallen
18.00 Oppsal–Tertnes i Oppsal Arena
18.00 Skrim–Byåsen i Kongsberghallen

Mer om Grundigligaen kvinner

Husk at du også kan følge kampene på handballtv.com og på Håndball Live