Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rune Kristiansen og Øyvind Togstad
Rune Kristiansen og Øyvind Togstad

Utenlandsoppdrag

Flere av våre dommere og delegater skal i aksjon i utenlandsoppdrag de nærmeste ukene.

Etter mesterskapspauser er det nå full fart i internasjonale klubboppgjør i Europa. Her er en oversikt over nye oppdrag til våre:

Rune Kristiansen og Øyvind Togstad
skal lede kampen i Champions League Menn i Zagreb mellom HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb og Paris Saint-Germain Handball (PSG).  
Lagene spiller i gruppe A, kampen spilles allerede 10. februar. Mens PSG er på delt lederplass i gruppa (med Flensburg Handewitt), er hjemmelaget på 5. plass, med 7 poeng opp til topplagene etter at 10 kamper (av 14) i gruppespillet.

Dagfinn Villanger
skal bekle jobben som EHF-delegat i Montpellier, Frankrike 14. februar, der Montpellier HB møter FC Barcelona Lassa i Champions League Menn, gruppe B. Barcelona er lederlag i gruppa, mens Montpellier er på 6. plass så langt.

Terje Anthonsen reiser til Egypt
og Alexandria for det Internasjonale Håndballforbundet (IHF) fra 14. til 20. februar. Han skal lede et dommerkurs (som IHF dommerutdanner (lektor)) i forbindelse med turnering der Egypt, Algerie, Jordan, Saudi Arabia, Tunisia og Tyrkia skal delta.

Kjersti Arntsen og Guro Røen
reiser til Montenegro lørdag for å lede gruppefinalen i Champions League mellom Buducnost og Györ. Deretter venter oppgjøret mellom FIQAS Aalsmeer og Handball Esch 20. februar i Alsmeer, Nederland. Dette er 4. runde Challenge Cup Menn, og parets første E-Cupkamp for Menn. 

Kenneth Abrahamsen
er oppnevnt som EHF-delegat i kvartfinalen EHF-Cup Kvinner 21.februar i Odense, Danmark. Hjemmelaget HC Odense møter ASC Corona 2010 Brasov (Romania). Kampen spilles i Odense, og er den første av to kamper. I HC Odense er Maja Jakobsen blant spillerne. 

Lars Jørum og Håvard Kleven
skal lede kvartfinalen i Cupwinners Cup, Kvinner mellom Viborg HK og Team Tvis Holstebro som spilles i Viborg 29. februar. Dette er den siste av de to kvartfinalene mellom lagene. Flere norske spillere er å finne på disse to lagene; I Viborgs tropp er Siri Seglem, mens Team Tvis har både Silje Solberg og Camilla Herrem i sine rekker.  

Du finner mer om E-Cup på EHFs nettsider