Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jeanette Nilsen. Foto Solfrid T. Nordbakk
Jeanette Nilsen. Foto Solfrid T. Nordbakk

I ny stilling

Jeanette Nilsen (bildet) er ansatt som utviklingsmedarbeider i Norges Håndballforbund.

Nilsen er utdannet allmennlærer og har fullført trener 3 utdanningen i norsk håndball. Hun er nå i gang med trener 4 utdanningen som er den høyeste i NHF.

Sammen med Tore Johannessen er hun trener for Norges juniorlandslag for kvinner (LK96) som i disse dager er i Russland for å spille VM, den avsluttende aktiviteten for Juniorjentene (LK96).
På klubbnivå er hun en del av trenerteamet til GRUNDIGligalaget Rælingen.

Som spiller har Jeanette spilt 92 landskamper og vunnet både gull og sølv i VM og EM samt OL-bronse. I klubbsammenheng har hun deltatt i 7 NM-finaler hvorav tre ga gull, vunnet to seriemesterskap, vunnet sluttspill fire ganger, spilt e-cupfinale to ganger og vunnet pokalturneringen i Danmark.

Jeanette Nilsen har jobbet i NHF tidligere, både som vikar som utdanningsansvarlig og som prosjektmedarbeider, og hun er godt kjent i organisasjonen.

- Jeg er genuint interessert i hvordan man kan fortsette å videreutvikle håndballen. Min erfaring som ansatt i NHF er også en medvirkende årsak til at jeg fortsatt ønsker å være en del av dette spennende utviklingsmiljøet, sier hun.