Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Buss for håndball

Håndballbussen ble avduket onsdag. Den er et resultat av en ny samarbeidsavtale med HMK.

H. M. Kristiansens Automobilbyrå AS (HMK) og Norges Håndballforbund har inngått et samarbeid for de neste tre årene. HMK vil stå for all busstransport til sentrale arrangement i NHFs regi. I tillegg har HMK inngått en avtale med NHFs regioner Øst og Sør, som gjør selskapet til en viktig aktør for å frakte små og store håndballspillere over hele østlandsområdet.

- NHF er stolt over å inngå samarbeid med en så profesjonell bussaktør som HMK, sier markedssjef Rasmus Aarflot i NHF.

HMK vil ha logoeksponering på banen når Håndballjentene og Håndballgutta spiller på hjemmebane. I tillegg er det altså profilert opp en buss med håndballspillere på begge sider og bak. Den ble avduket på Håndballjentenes pressetreff foran firenasjonersturneringen i Follo. Bussen prydes av både Håndballjenter og Håndballgutter. Denne bussen kan leies av HMK av håndballklubber eller andre som ønsker å kjøre Håndballbussen. Forelspørsel om å leie bussen sendes til hmk@hmk.no

- Vi setter veldig pris på avtalen med NHF. Bussen vil være med å øke synligheten av avtalen, og det var moro å se at Håndballjentene likte den. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid, sier daglig leder i HMK, Morten Stovner-Sørlie. 

 

Kontaktpersoner:
Morten Stovner-Sørlie, daglig leder i HMK, tlf. 98258888.
Rasmus Aarflot, markedssjef i NHF, tlf. 959 65 555.