Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bækkelaget til semifinale

I den siste kvartfinalen var det Bækkelaget som kapret den siste plassen etter å ha slått ØIF Arendal.

Av de fire kvartfinale-oppgjørene var det bare ØIF Arendal og Bækkelaget som måtte ut i en tredje og avgjørende kamp om en semifinale-plass. Her har ikke målforskjellen noe å si, så den som vant kampen går videre uansett.

Og for en sjokkåpning det ble i Sør Amfi. Bækkelaget tok kampen med storm og hadde en ledelse på hele 0-6 før det hadde gått fem minutter. ØIF Arendal visste rett og slett ikke hva som hadde skjedd. Selv om de tok seg litt sammen var allerede forspranget enormt. Til pause sto stillingen 14-20.

Den andre omgangen startet slik som den første sluttet, jevnt. ØIF slet med å knappe inn på et godtspillende Bækkelaget. ØIF slet lenge med å finne ut av koden til Bækkelaget. Det var først i de siste ti minuttene av kampen at forspranget ble noe mindre, men da var det for sent. Som resulterte at gjestene kunne valse inn til seier 27-32 og semifinale-plass. Kampens store spiller var utvilsomt Magnus Abelvik Rød med solide 10 mål på 11 skudd.

I semifinalen venter Halden TH, Haslum HK eller Elverum. Semifinalene spilles 27.04 og 04.05.

FAKTA

GRUNDIGligaen menn Sluttspill, kvartfinale
ØIF Arendal Elite - Bækkelaget Håndball Elite 27-32 (14-20)
Sør Amfi

ØIF Arendal Elites målscorere: Eirik Heia Pedersen 6, Magnus Jøndal 6, Lars Jakobsen 5, Eirik Köpp 5, Josip Vidovic 2, Sondre Paulsen 1, Laurits Mo Rannekleiv 1 og Einar Hrafnsson 1.

Bækkelaget Håndball Elites målscorere: 
Magnus Abelvik Rød 10, Torjus Bjørnstad 5, Kevin Maagerø Gulliksen 5, Nicolay Hauge 4, Kristian Rammel 3, Anders Tverdal 3 og Simen Strømberg 2.

Utvisninger:
ØIF Arendal 4x2 min., Bækkelaget 6x2 min.

Kamper/resultater Sluttspill Menn