Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trener 2 - sesong 2021-22

NHF Region Innlandet starter opp Trener 2 til høsten og vi gleder oss til et spennende utdanningsløp for sesongen 2021-22.

Velkommen til å delta på utdanning.

Under Trener 2 utdanningen vil dere møte eksterne og interne kursholdere gjennom utdanningen, men deres kontaktperson vil være Atle Haugen. Han er fagansvarlig for utdanningen og Atle har lang fartstid som instruktør i Norsk håndball. 

Oppstart for Trener 2 vil være under Håndballseminaret helgen 29.-30 oktober 2021. Dette forutsetter at vi kan starter opp utdanningen som ønskelig og retningslinjene fra FHI tilsier at dette er forsvarlig.

Her kan du melde deg på - Påmeldingsfristen er satt til en uke før oppstart. 
(Husk å være logget inn i Min Idrett før du klikker på linken. Dersom link ikke fungerer, bruk kursID: 5151338 i søkefeltet under kurs på siden Min Idrett)
*NB!  Det vil være noen moduler vi kjører teori digitalt og praksis helgen etter. Se utdanningsløpet for bedre oversikt for gjennomføring.

Trener 2 - sesongen 2021-22

Trener 2 nivået består av 20 moduler, hvor vi har lagt opp til en blanding av kvelds-/dagmoduler, e-læring, skygging, arbeidskrav og samlingshelger. Vi har valgt å fortsette med samlingshelger med en modul fredag ettermiddag/kveld og to moduler lørdag. Vi har erfart at denne strukturen skaper en god kursrekke for dere.  

Her kan du se hele utdanningsløpet (20 moduler)

Det er viktig at påmelding er avklart med klubb, da NHF Innlandet fakturerer alt til klubben. Du kan velge 2 ulike alternativer for påmelding:

Enkeltmoduler/ shopping av moduler. - Her garanterer vi ikke plass på alle moduler. De som melder seg på hele forløpet prioriteres først. Shopping av moduler inkluderer ikke overnatting på helgesamlinger. 

Lese mer om Trener 2? 


Priser
Hele utdanningsløpet, kr 15.000.-Enkeltmoduler/ Shopping, kr 555,- per modul (NB! uten overnatting og mat).

Eksamensavgift er kr. 2000,-

NB! Påmelding er bindende, alle moduler faktureres klubb. Klubbene faktureres i to omganger. 

Spørsmål vedrørende påmelding kan rettes til NHF Region Innlandet sin utdanningsansvarlig: borge.brown@handball.no