Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Flere spillere lenger

Klubbhuset handler om å beholde flere spillere lengre i håndballen. Nå er det på vei ut i håndball-Norge.

Kort fortalt skal klubbhuset bidra til fokus på kompetansen til trenerne i ungdomshåndballen, hvordan lagene er organisert i klubben og aktivitetstilbudet til de unge utøverne.

Gå rett til klubbhuset

1. september starter det aktive arbeidet med å nå Klubbhusets målsetning som er å redusere frafallet i ungdomshåndballen og få flere utøver i aldersgruppen 13 - 19 år. Klubbhuset er et prosjekt i regi av NHF for sesongene 2016/17 og 2018/19.


Anders Eriksrud Bergan (bildet) leder prosjektet som vektlegger betydningen av trenerne og deres kompetanse, både på det sportslige og det som er mer spesifikt for ungdomsgruppen og deres behov og motivasjon for å spille håndball.

- Klubbhuset ser at klubben som organisasjon er avgjørende for å oppnå ønskede resultater og virkelig legge til rette for at vi får en bred og attraktiv aktivitet for ungdomsgruppen. Prosjektet vektlegger og behovet for utvikling og nytenking i forhold til den aktiviteten som foregår i klubb Norge, utdyper han og legger til:

- Klubbhuset skal favne bredt - kreativt og være basert på motivasjon.

Les mer om hvordan din klubb kan være med.

Prosjekt Klubbhuset er et resultat av utvalget for Ungdomshåndballen som ble nedsatt forrige tingperiode. Nå starter arbeidet ute i klubbene og regionene.