Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionsserien i Beachhåndball 2021

27. mai innføres steg to i regjeringens gjenåpningsplan, men vårt seriespill kan tross dette ikke gjennomføres.

Steg to gjør at man i små kommuner ikke bare kan spille kommuneinterne kamper, man kan også spille kamper mot lag fra nabokommunenen. Dette er dessverre ikke nok til at vi kan gjennomføre seriespillet i Beachhåndball slik som vi hadde ønsket oss det.

I tillegg til at gjenåpningsplanen ikke har åpnet for mer forflytting over kommunegrensene ser vi også nå at det er mange lokale utbrudd akkurat nå. Disse gir selvsagt ytterligere reduserte muligheter til å gjennomføre ordinært seriespill.

Vi ønsker imidlertid å gi et tilbud til dere som var påmeldt til seriespillet. Det er ikke noe vi ønsker oss mer enn mest mulig aktivitet, innenfor de gjeldende reglene. 

Dere som var påmeldt til seriespillet mottar i løpet av kort tid en e-post med info om hvilke andre lag som var påmeldt fra sin kommune/nabokommune. 

Vi beklager at vi ikke kan gjennomføre dette tiltaket som vi ønsket oss, men håper dere tar ansvar og bidrar også inn i innspurten av pandemien. Hold avstand, vask hender og hold dere hjemme om dere er syke.