Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndballen vinteren 2021

Kampoppsettet i barnehåndballen for 6- 12 åringene som skal spilles i vinter er offentliggjort.

Vi er inne i en periode med mange kamper som skal spilles Region Innlandet, dette fordi Regionsserien har flyttet mange kamper til etter jul.

Det er mange haller som har kamper stort sett hver helg. Dette betyr at mange lag vil oppleve å ha flere hjemmearrangement enn tidligere sesonger. Det er også satt opp mange puljer, for å redusere antallet som er i hallen samtidig, dette gjør at vi må bruke flere haller.

I perioden vi er inne i vil det mest sannsynlig komme endringer i oppsettet. Det enkelte lag ved trenere og lagleder vil da få beskjed. Husk at dere er selv ansvarlige for at navn og e-postadresse er registrert på laget, så de som trenger det får den infoen de skal ha. Ta kontakt med oss om dere er i tvil om dere har dette i orden og ikke vet hvordan det skal gjøres.

Vi fortsetter med å legge opp til å ha færrest mulig personer i hallen og kortest mulig reisevei for lagene, så langt det lar seg gjøre.

Følg med på oppdateringer i appen og på banedagboka.

 

Intersport 4'er
Det laget som er nevnt først i puljene i hver årsklasse har ansvar for gjennomføringen av arrangementet. Sjekk banedagboka for hvem som er arrangør da noen arrangement kan ha to arrangører. Kampene for februar og mars er publisert. 

Arrangementsoppsettet for kampene finner dere ved å klikke her.

Aktivitetsserien
Alle kampene i februar og mars i klassene 9 år, 10, år, 11 år og 12 år er publisert. Sjekk banedagboka for hvem som er arrangør da noen arrangement kan ha to arrangører. 

Spørsmål kan rettes til Guro Renolen Brandtzæg