Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Webinar for dommerkontakter

Vi arrangerer onsdag 29. april Webinar for dommerkontakter. Her vil du som dommerkontakt eller klubbleder få nyttig info.

Vi har et Dommerteam i Regionen som jobber med Dommerutvikling. I tillegg ønsker vi tett samarbeid med Dommerkontakt i klubb for sikre rekruttering og riktig oppfølging.

Vi inviterer herved til webinar på Teams onsdag 29.04.20 kl 18:00. Det er satt av 30-45 minutter til webinar og vi åpner for spørsmål via chattefunskjonen. Her vil du få informasjon om din rolle, hvordan melde på dommere, hva ønsker vi for sesongen 2020/21 og tips og råd til å lære dommerne i klubben å bruke TA og min idrett.  

MELD PÅ DOMMERE TIL SESONGEN 2020/21

Klubbene er godt i gang med å melde på lagene sine til kommende sesong. Men har dere meldt på dommerne? FRIST 03.05.20!

Husk å snakke med dommerne i klubben. De skal vite at klubben melder dem på for sesongen 2020/21 og de skal selv i etterkant godkjenne påmeldingen sin i TA før de er endelig registrert som dommer neste sesong! Vi trenger hver og en av de som dømte i fjor – let gjerne etter dommere som tidligere har dømt som ønsker å komme i gang igjen!

Og husk: finner din klubb et (1!) nytt dommerpar mellom 25 og 45 år så kurser vi dem gratis!

Alt dette får du vite mer om på webinaret for Dommerkontakter!

Har ikke klubben egen Dommerkontakt er det ekstra viktig at leder/daglig leder møter!

Velkommen!

Meld deg på via denne lenken innen 29. april kl 1600, du mottar mail info om hvordan du deltar på møtet senest en time før webinaret starter.