Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Petter Sand
Foto: Petter Sand

Takk til alle dommere gjennom sesongen 19-20

Vi er stolte av dommerstanden i Innlandet. Mange av dere har reist mye over hele innlandet, på kryss og tvers.

Dere har dømt riktig, dømt feil, smilt, kjørt litt til, spist pølse, fått kjeft, slått av hyggelige håndballprater, ledd, diskutert. Dere har veiledet og ledet, holdt kurs og observert. Helg etter helg.

Og alle kjenner vel igjen denne mannen? Rune Verven Kristoffersen, den blide bergenseren med Sid tatovert på leggen.
Med sine 127 kamper i løpet av sesongen 2019-20 er han den dommeren som har dømt flest kamper i år! De fleste av dem med sin trofaste makker Geir Heien, men han er også den som strekker seg ekstra ved forfall og stiller opp når andre ikke kan. Tusen takk for innsatsen!

Like bak blir han pustet i nakken av Trond Vingebakken med 122 kamper og Alexander Haug med 110. Også Ståle Johansen bikket 100 kamper, og veldig mange av dere dommere har lagt ned mange timer og dømt utrolig mange kamper! Takk!

Vi håper på god oppfølging gjennom neste sesong, samt flere dommerkolleger å dele kampene med!

Aktiviteten har vært høy, selv om store arrangementer som sluttspillet, Yngres Cup og Beach dessverre ble avlyst. Vi skulle også ønske at gulerøttene som Granollers Cup i Spania og BDO i Danmark, ville gått som planlagt etter endt sesong. Det gjør det dessverre ikke. Slik situasjonen er nå er begge antatt avlyst, og NHF Region Innlandet tar uansett ikke ansvaret for utenlandsreiser slik situasjonen er nå.

Vi vet fortsatt ikke hvordan høsten 2020 blir. Men vi krysser fingrene for at sesongen starter som planlagt. Og vi trenger hver og en av dere!

Påmeldingen til sesongen 2020-21 er åpen, med frist 1. mai for å melde på lag og dommere! Purr klubben om du ikke er påmeldt og husk å godkjenne påmeldingen din i TA.

Dommerkontaker: meld på dommere som takker ja til en ny sesong!

Vi kommer tilbake med mer info om neste sesong!