Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppdatert kampoppsett for 10-, 11- og 12-åringer

Kampoppsettet for 10-, 11- og 12-åringene er endret for å imøtekomme Korona-veilederen for kamp og arrangement.

Fokuset vårt har vært at lagene skal være kortere tid i hallen og det skal være færre personer i hallen pr arrangement. Dette har ført til kortere arrangement med mer komprimerte kamper.

10-åringene

Ved arrangement med fire lag er pausen mellom kampene på 15 minutter slik at arrangør rekker å vaske innbytterbenker og andre kontaktflater. Pausen mellom kamp 2 og 3, og 4 og 5, når et lag spiller to kamper etter hverandre, er forkortet til 35 minutter.

Ved et arrangement med tre lag i hallen er pausene mellom kampene forkortet til 25 minutter. Lagene for to kamper denne dagen. Dette er fordi vi må få antall lag til å gå opp i puljene slik at vi får gode kampoppsett. 
Ved seks lag i hallen er det en times pause mellom kampene i del1 og del2 slik at hallen kan tømmes og vaskes før nye lag kommer inn i hallen. 

11- og 12-åringene

Ved arrangement med fire lag er pausen mellom kampene på 15 minutter slik at arrangør rekker å vaske innbytterbenker og andre kontaktflater. Pausen mellom kamp 2 og 3, når et lag spiller to kamper etter hverandre, er forkortet til 30 min.

Ved arrangement med seks lag i hallen er arrangementet delt i to. Tre lag spiller sine kamper i del 1. Disse personene er en kohort. Pausene mellom kampene er forkortet til 30 min. Dette er gjort fordi vi ønsker å gjennomføre flest mulig kamper i løpet av dagen og i hallen, og derfor må vi utnytte halltiden. Etter at de tre første kampene er ferdige, er det en times pause. Da skal arrangør tømme hallen, vaske tribuner, evt. garderober og andre kontaktflater, før nye lag slippes inn i hallen for kamper i del 2 av arrangementet. Personene som kommer inn i hallen i del 2, er en ny kohort.

Vi har prøvd å ta hensyn til geografi, reisevei og variert motstand for alla klasser, og også nivået i 12-årsklassene.

Arrangementsoversikten for 10-åringene finner du her,  11- og 12-åringene hele sesongen, finner du her. Terminlista for første serierunde offentliggjøres i dag. Rundene fram til jul offentliggjøres senest uke 41. På grunn av coronasituasjonen avventer vi utviklingen litt før vi lager kampene etter jul.