Annonse:
Gjensidiges ploggerkampanje
Annonse:
Gjensidiges ploggerkampanje

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norges beste trener?

Jakten på Norges beste trenerforbilde 2015 er i gang. 

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ambassadør Gro Hammerseng-Edin (bildet) mener en god trener inspirerer og utfordrer.

Sammen med håndballforbundet ønsker alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL å sette fokus på den viktige rollen trenerne har som forbilder for barn og unge. De aller beste trenerne ser om utøverne trives og vet at de selv blir sett på som rollemodeller. For mange barn og unge er idretten et verdifullt fristed som betyr trygghet, mestring, glede og vennskap.

Gro Hammerseng-Edin er ambassadør for kåringen og heier på innsatsen som legges ned av fantastiske trenere i klubber landet rundt:

- Gode trenere er de som er i stand til å kombinere en positiv og miljøskapende personlighet med faglig dyktighet. Evne til å gjøre treninga variert og lystbetont er viktig. De beste trenerne er de som både inspirerer og utfordrer utøveren. De ser hver enkelt utøver i et lag, er tilstedeværende, stiller krav og har gode kommunikasjonsevner, forteller Hammerseng-Edin.

trenerforbilde.no kan utøvere selv nominere sin trener, uansett alder og idrett. Vinneren kåres 17. oktober. Foruten heder og ære vil premien være en treningsøkt med en av kampanjens flotte ambassadører.

Hammerseng-Edin stiller på lag med en rekke spennende idrettsprofiler. Fotballspillerne Håvard Nordtveit og Solveig Gulbrandsen, svømmer Henrik Christiansen, langrennsløper Eirik Brandsdal, kickbokser Thea Therese Vingmark Næss, taekwondoutøver Nina Bansal, danser Øyvind Gulli, klatrer Magnus Midtbø og friidrettsutøver Margrethe Renstrøm er alle ambassadører for kampanjen. Og med Frode Kyvåg og Johan Kaggestad i juryen, er kåringen sikret en verdig vinner!

-Det er helt fantastisk å se hvor mye treneren faktisk betyr for utøverne. Hvert år får vi inn nominasjoner fra hele landet som rører oss. Ildsjelene som står på for ungene våre fortjener all den oppmerksomheten de kan få, sier daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen.

Sammen med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber Norges Håndballforbund, Norges Svømmeforbund, Norges Fotballforbund, Norges Danseforbund, Norges Kampsportforbund og Norges Friidrettsforbund for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge. Kåringen av Norges beste trenerforbilde er en del av konseptet SE & BLI SETT hvor målsetningen er å bevisstgjøre trenere og ledere på den viktige rollen de har som forbilder.

Nominér ditt trenerforbilde