Annonse:
Gjensidiges ploggerkampanje
Annonse:
Gjensidiges ploggerkampanje

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

André Lindboe, Elverum
André Lindboe, Elverum

Elverum tapte klart

Elverum klarte ikke å følge opp den gode starten i Champions League. 

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I søndagens kamp mot danske Skjern fikk de seg en håndball-leksjon i Terningen Arena. Skjern vant 37-23.

Luka Mitrovic varmet opp og det var usikkert om han skulle spille den første hjemmekampen i Champions League, men han var i startoppstillingen.

Motstander Skjern Håndbold kom med både Bjarte Myrhol og Magnus Dahl i troppen. Førstnevnte fikk ekstra oppmerksomhet, men nordmannen spilte en solid kamp for danskene.

Det var nettopp Bjarte Myrhol som sendte gjestene i ledelsen i kampen og danskene var tidlig foran 6-2. Elverum kom for ofte på etterskudd i forsvar, samtidig som de bommet på for mange skudd i angrep. Skjern scoret oftere på sine sjanser og var hvassere enn Elverum.

Michael Apelgren sa til Viasat 4 i pausen at Elverum ikke hadde lyktes helt med den taktikken de hadde lagt og at de slapp inn for mange mål. Dette fortsatte etter pause.

På en tung kveld for Elverum var André Lindboe en av de beste spillerne på hjemmelaget. Han bommet på den første sjumeteren, men scoret sikkert på de neste forsøkene. Han endte på ni scoringer søndag kveld, de fleste fra sjumetersmerket.

Utover i 2. omgang økte Skjern ledelsen og etter vel halvspilt omgang var gjestene foran med ti mål, 29-19. Til slutt ble differansen hele 14 mål.

Kampfakta fra kampen finner du her.