Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-jonas-wille-og-claus-dalgaard-hansen-foto-erik-langerud.jpg

Vil du bli en bedre ungdomstrener?

NHF og Region Sør inviterer til seminar for ungdomshåndballtrenere i Sandefjord 30. september - 1. oktober.

Med talentsjef Claus Dalgaard Hansen og landslagssjef Jonas Wille i spissen inviterer Norges Håndballforbund (NHF) og NHF Region Sør til ungdomshåndballtrenerseminar i Sandefjord fra fredag 30. september til lørdag 1. oktober.

Denne høsten, og våren 2023, arrangerer NHF i samarbeid med regionene ungdomshåndballtrenerseminar i alle våre seks regioner. Først ut er Region Sør, og stedet er Scandic Park Sandefjord og Runarhallen. Senere i høst kommer seminaret også til Stavanger og til Oslo-området.

Du kan nå melde deg på seminaret i Sandefjord. Det gjør du via denne lenken!

En flott liste med foredragsholdere gleder seg til å bidra til hvordan du som trener kan få råd, hjelp og kanskje økt kunnskap om trenerrollen i de krevende ungdomsårene.

Vår nye talentsjef Claus Dalgaard Hansen kommer sammen med landslagssjef Jonas Wille. Claus skal snakke om seleksjon og talentbegrepet i ungdomshåndballen og vise hva de i landslagsmiljøene tenker rundt duellspill i praksis i Runarhallen.

OL-mester, VM-mester, EM-mester og Champions League-vinner Kari Aalvik Grimsbø gir tips om trening av målvakter. Idrettspsykolog Frank Abrahamsen er på plass. Fysisk trener Emil Martinovic kommer, og det samme gjør både Sunn Idrett og Antidoping Norge.

Påmeldingen til seminaret er bindende.

For ytterligere spørsmål? Ta kontakt med utdanningsansvarlig i NHF, Jan-Ivar Lorentzen.