Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arkivfoto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix
Arkivfoto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix

Kjøp klubbilletter til EM fra 16. juni

I desember skal Håndballjentene kjempe om EM-gull på hjemmebane. Nå kan ditt lag kjøpe klubbilletter!

EHF EURO 2020 for kvinner spilles 3.-20. desember, og Norge deler vertskapsansvaret med Danmark. Alle kampene til Håndballjentene vil bli spilt i Norge: Innledningen foregår i Trondheim Spektrum, hovedrunden spilles i Stavanger Idrettshall, mens mesterskapet avsluttes med semifinaler, bronsefinale og finale i Telenor Arena på Fornebu. I Danmark er det Frederikshavn og Herning som er mesterskapsbyer.

Er du fra et håndballag eller medlem av en klubb som ønsker å overvære EHF EURO 2020 for kvinner i Norge? Da kan du være kvalifisert for klubbillett med tilhørende rabatt. Hvert lag eller medlem av en klubb som består av 10 eller flere personer, kan booke maks 25 billetter per bestilling.
Merk: Består håndballaget/medlemsgruppen av et større antall, må det gjøres flere bookinger i det offisielle billettsalget.

Klubbillett er forbeholdt norske håndballklubber, og det er «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

For å få tilgang på klubbilletter trenger du en lenke og en kode. I løpet av formiddagen 16. juni får klubben din tilsendt dette, fra den regionen i Norges Håndballforbund som byen geografisk tilhører. Hvis du ikke mottar lenke eller kode, kan du ta kontakt med lokal billettansvarlig i den aktuelle regionen:

**Trondheim Spektrum / NHF Region Nord: Toril Carlson - Toril.Carlson@handball.no

**Stavanger Idrettshall / NHF Region Sørvest: Jan Kåre Jakobsen - JanKare.Jakobsen@handball.no 

**Telenor Arena / NHF Region Øst: Iver Stølen - Iver.Stolen@handball.no

Dersom arrangementet blir avlyst eller endret slik at billettene ikke kan benyttes, vil du få tilbud om refusjon. Du vil få refundert hele beløpet, minus billettgebyret.

NB! Ordinære billetter er allerede på markedet, og kan kjøpes via denne lenken: https://tickets.women2020.ehf-euro.com/