Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170506-Gullknapp Per Otto Furuseth.jpg

Hedret på Tinget

Også i år ble det delt ut utmerkelser på Håndballtinget. Til Per Otto Furuseth, Tor Jan Stokkedal og Harald Romstad.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Håndballpresident Kåre Geir Lio uttrykte stor glede over å kunne dele ut Norges Håndballforbunds Fortjenstmerke i gull (gullknappen) til Per Otto Furuseth - mr. Håndball himself. Hans erfaringer og meritter i håndball er uten sidestykke; landslagsspiller, landslagstrener, assisterende generalsekretær i 17 år og generalsekretær i syv år. Han dekker alle områder innenfor håndballsporten, og er en relasjonsbygger av ypperste klasse både i nasjonal og internasjonal sammenheng.

På bildet er Kåre Geir Lio, Per Otto Furuseth og generalsekretær Erik Langerud. Foto: Svein Andre Svendsen.

Tor Jan Stokkedal

20170506-Sølvknapp Tor Jan Stokkedal.jpg

Også dette er en kar med et langt liv og stort engasjement i klubbhåndballen både i Nord og SørVest, som trener, dommer og leder. Han har vært med i regionale styrer siden 1994, og var sentral i regionaliseringsarbeidet tidlig på 2000-tallet. Stokkedal kjennetegnes for et brennende engasjement og er en kunnskapsrik, engasjert og reflektert medspiller i arbeidet med å utvikle norsk håndballs organisasjon. Han fikk utdelt Norges Håndballforbunds Fortjenstmerke i sølv.

Harald Romstad - regionleder i Innlandet

Han har bakgrunn fra flere idretter, og hele 38 års erfaring som trener i håndball. Siden 2008 har han vært styreleder i Region Innlandet.

I "Gi Gass"- prosjektet som ble presentert på Håndballtinget i 2015, var han en viktig bidragsyter. Romstad er kjent for alltid å være engasjert, villig til å bidra og bruke sin sterke kompetanse på å forbedre prosjekter og prosesser i norsk håndball, og med en grundighet og lojaliteten til håndballsporten. Han ble tilelt Norges Håndballforbunds Fortjenstmerke i sølv.

Romstad hadde dessverre ikke anledning til å være tilstede på Håndballtinget.

Romstad, Harald.jpg