Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hedret på Tinget

Også i år ble det delt ut utmerkelser på Håndballtinget. Til Per Otto Furuseth, Tor Jan Stokkedal og Harald Romstad.

Håndballpresident Kåre Geir Lio uttrykte stor glede over å kunne dele ut Norges Håndballforbunds Fortjenstmerke i gull (gullknappen) til Per Otto Furuseth - mr. Håndball himself. Hans erfaringer og meritter i håndball er uten sidestykke; landslagsspiller, landslagstrener, assisterende generalsekretær i 17 år og generalsekretær i syv år. Han dekker alle områder innenfor håndballsporten, og er en relasjonsbygger av ypperste klasse både i nasjonal og internasjonal sammenheng.

På bildet er Kåre Geir Lio, Per Otto Furuseth og generalsekretær Erik Langerud. Foto: Svein Andre Svendsen.

Tor Jan Stokkedal

Også dette er en kar med et langt liv og stort engasjement i klubbhåndballen både i Nord og SørVest, som trener, dommer og leder. Han har vært med i regionale styrer siden 1994, og var sentral i regionaliseringsarbeidet tidlig på 2000-tallet. Stokkedal kjennetegnes for et brennende engasjement og er en kunnskapsrik, engasjert og reflektert medspiller i arbeidet med å utvikle norsk håndballs organisasjon. Han fikk utdelt Norges Håndballforbunds Fortjenstmerke i sølv.

Harald Romstad - regionleder i Innlandet

Han har bakgrunn fra flere idretter, og hele 38 års erfaring som trener i håndball. Siden 2008 har han vært styreleder i Region Innlandet.

I "Gi Gass"- prosjektet som ble presentert på Håndballtinget i 2015, var han en viktig bidragsyter. Romstad er kjent for alltid å være engasjert, villig til å bidra og bruke sin sterke kompetanse på å forbedre prosjekter og prosesser i norsk håndball, og med en grundighet og lojaliteten til håndballsporten. Han ble tilelt Norges Håndballforbunds Fortjenstmerke i sølv.

Romstad hadde dessverre ikke anledning til å være tilstede på Håndballtinget.