2. Semifinale Kvinner

Larvik møter Vipers Kristiansand i finalen i kvinnenes sluttspill. Finalene spilles 18. og 21. mai.

Larvik vant med bare ett mål da de møtte Byåsen i Trondheim. På hjemmebane skaffet Larvik seg en tidlig, og tydelig ledelse. Den holdt de på helt til pause, til tross for at Byåsen kjempet seg nærmere flere ganger. Etter 30 minutter lå Larvik fem mål foran, 14-9. I andre omgang var kampbildet et helt annet, og Byåsen hang ikke med. Larvik var en klasse over, og etter 20 minutter var stillingen 28-14. Larvik er nå klare for finalespill i sluttspillet for kvinner.

2. Semifinale Sluttspill kvinner
Larvik – Byåsen 34-19 (14-9)
Boligmappa Arena Larvik
Larviks toppskårer: Linn Kristin Riegelhuth Koren, 8 mål.
Byåsens toppskårer:  Maria Hjertner, 8 mål.
Utvisninger: Larvik 3x2 min, Byåsen 3x2min.

Vipers tapte med to mål mot Storhamar i den første semifinalen, men kom godt i gang når lagene møttes igjen. Bortelaget var aldri langt bak i den første omgangen, men sørlendingene kjente på presset etter tapet i den første kampen. Etter pause satt Vipers inn støtet og ledet med 10 mål etter 13 minutter, 22-12. De spilte godt både i forsvar og i angrep, bortelaget hadde ikke sjans. Vipers vant overlegent på hjemmebane. og er nå klare for å møte Larvik i finalen.

Vipers Kristiansand- Storhamar Håndball Elite 29-19 (11-9)