Stabæk beholder plassen

Skrim Kongsberg vant i dag, men Stabæk sikret Grundigliga-plassen med sammenlagtseier.

Stabæk hadde kontroll i den første kampen tidligere denne uka, og vant komfortabelt 37-28 på bortebane.
I dagens returkamp ble det en jevn start, og lagene fulgte hverandre de første fem minuttene. Så dro Stabæk ifra, og etter ti minutter var de i ledelsen 10-6. Denne ledelsen holdt, og økte mot pause hvor hjemmelaget lå foran 22-15.
I andre omgang viste Skrim mer initiativ, og med 13 minutter igjen av kampen utlignet de til 28-28. Derfra og ut spilte lagene jevnt, og Skrim vant til slutt 34-33.
Dette var imidlertid ikke nok til å sikre opprykk til Grundigligaen neste sesong, og Stabæk beholder dermed plassen, etter å ha vunnet komfortabelt sammenlagt.