Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fra venstre: Klubbrådgiver Bjørn Marius Rørvik, Anette Lunheim, Line Trones - daglig leder i Sif/Hessa

Årets Grasrottrener i Region Nord er kåret!

Vi ønsker å gratulere Anette Lunheim trener for SIF/Hessa som regional vinner av Årets Grasrottrener!

Hvert år samarbeider Norsk Tipping og Norges Håndballforbund om kåringen av Årets Grasrottrener i håndball. Årets regionale vinner er Anette Lunheim, trener for SIF/Hessa – vi gratulerer så mye til henne og klubben!

2024 - Årets Grasrottrener, Anette.jpegAnette Lunheim, SIF/Hessa

Lite viste Anette da hun kom på trening at Klubbrådgiver Bjørn Marius Rørvik skulle ta turen innom for å overaske henne med prisen som Årets Grasrottrener for Region Nord. Det ble tårer, konfetti og masse jubel. Les hva hun har å si om denne opplevelsen selv:

Hvordan var din første reaksjon da du fikk vite at du var nominert?
- På fredager arrangerer vi ekstratrening for gutter, der vi jobber med rekruttering for å få med flere. Jeg var på denne ekstratreningen da e-posten kom, men klarte ikke å lese den der og da.

Da jeg kom hjem og satte meg rundt middagsbordet med guttene mine, leste vi e-posten høyt. Jeg begynte å gråte, mens guttene begynte å le. Det var en veldig spesiell følelse å få lese hvor mye en blir satt pris på. 

Hvordan føles det å bli kåret til årets grasrottrener i Region Nord?
- Det var helt vanvittig, jeg er svært takknemlig for støtten og tilbakemeldingene som har kommet fra klubben, foreldrene og spillerne.

Spillerne blir med på alle ideene jeg finner på, både på og utenfor banen. Samtidig er dette et arbeid jeg ikke klarer alene, så derfor er veldig kjekt at VI blir anerkjent. Jeg tar nemlig dette som en annerkjennelse for hele laget og klubben. Vi er en klubb som har fokus på mer enn bare håndball, og jobber sammen.

Hva er det som gjør at du brenner sånn for barnehåndball?
- Først og fremst er jeg en guttemamma, så det er kjekt å både følge opp mine egne barn, men samtidig ha muligheten til å bli kjent med vennene deres og foreldrene. En fantastisk følelse å oppleve at det jeg gjør betyr noe både for store og små, og givende for meg å kunne være med i disse guttelagene.

Jeg har vært trener og spiller siden 14-årsalderen, og har elsket håndball siden den gang. Gleder meg hver dag til å komme til hallen for å drive med min store lidenskap. Det er kjekt å se at spillerne utvikler seg både sportslig og sosialt, og artig at vi har rekruttert så mange unge spillere. Spesielt gutter! Så lenge jeg får lov, og så lenge jeg synes det er kjekt, så det blir det mange år til. Jeg har lyst til å følge disse guttene så lenge som mulig.

-Vi gleder oss veldig til den nye hallen på Osane åpner til høsten, da har vi stor tro på at rekrutteringa og aktiviteten blir enda større. Tusen takk til all støtten jeg får fra klubben, foreldrene og spillerne, legger Anette til.

2024 - Årets Grasrottrener, SIFHessa.jpeg