Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA1000 håndballskole - Charlottenlund

Moro på håndballskole i vinterferien!

I vinterferien ble REMA 1000 Håndballskole gjennomført - det var godt over 400 deltakere.

Nok en gang ble REMA 1000 Håndballskole arrangert – hvor mange barn har fått lære verdens morsomste ballspill. Det ble arrangert 7 steder i Region Nord i vinterferien, og det var godt over 400 deltakere. Tilbakemeldingene fra klubbene viser at gjennomføringen har vært en suksess. Her kan du lese noen av dem:

VOLDA
Tre veldig kjekke dager på håndballskole, med mange blide og fornøyde barn. Volda hadde 1. og 2. divisjonspillere som instruktører. I tillegg til frivillige som stilte som hjelpere og på kjøkkenet, noe som var veldig trygt og de var viktige bidragsytere. Volda sitter igjen med en veldig positiv erfaring!

REMA1000 håndballskole - Volda

 

SELFORS
I år ble det arrangeres håndballskole for første gang i vinterferien. Det er Selfors UL og Rana HK som er arrangører. Deltakerne var samlet i flerbrukshallen på Ytteren og i Max Arena på Gruben.
Nina Hagberg i Rana HK sier at de samlet 33 deltakere i Ytteren og 28 på Gruben. Hun mener det er et fint antall. Både mandag, tirsdag og onsdag er det seks timer med håndball og annen lek, men selvsagt også matpause. – Alle deltakerne har fått t-skjorte og egen ball, sier Hagberg.

REMA1000 håndballskole - Selfors

 

LANDSÅS
Landsås arrangerte håndballskole i Landsåshallen, med fokus på å ha det gøy både med og uten ball, lære masse nytt og bli kjent med andre. Klubbens eldste lag G/J 16 og senior bisto som instruktører og sørget for at deltakerne hadde 3 fantastiske dager med masse håndballglede.
Disse dagene er med på å skape et bånd og samhold mellom deltakerne, både for de som spilte håndball fra før og de som prøvde det for første gang. Tilbakemeldinger fra deltakerne som "det artigste var å øve på kast og mottakk", "det var gøy å leke med ball" og "det var fint å få seg nye venner", tyder på at håndballskolen ble en kjempesuksess!

2024 - HS Landsås 3.jpg