Tilbake Twitter Facebook

Nye Runar-poeng?

Runar har vist solid form så langt, og jakter nye poeng i toppkampen mot Drammen i onsdagens TV-kamp (på TV2 Sport kl 1830) i Postenligaen. Ytterligere tre kamper spilles denne kvelden. 

Runar – Drammen HK
Hjemmelaget har vist bra form, og plukket jevnt med poeng så langt i sesongen. Drammen varierer i resultater, og tapte også noe overraskende (?) hjemme mot Bodø i forrige runde. Så spørs det om de klarer å heve seg til denne viktige kampen i Runarhallen. Kampen sendes direkte på TV2 Sport kl 1830.

FyllingenBergen – Follo HK
Hjemmelaget var best da lagene møttes i tilsvarende møte forrige sesong (vant 30-25). Hjemme i FRAMOhallen er hjemmelaget favoritter, men Follo viste i forrige bortekamp (mot Bodø) at de kan kjempe og kapre poeng også utenfor folloTRYKK Arena…

Haugaland – Haslum HK
Haslum HK er klare favoritter til poengene i dette oppgjøret, selv om laget har variert så langt i sesongen. Haugaland jakter fortsatt sesongens første seier. . .

BSK/NIF – Nøtterøy Håndball
Begge fjorårets kamper mellom lagene endte uavgjort, og kanskje blir det slik også denne gang, selv om Nøtterøy har vist bedre takter i sine siste kamper enn BSK/NIF?

Slik spilles onsdagens kamper i Postenligaen Menn: 

Runarhallen 1830 Runar Drammen HK TV2 Sport og TV2 Sumo
FRAMOhallen 1900 FyllingenBergen Follo HK TV2 Sumo
SYSCO Arena 1900 Haugaland HK Haslum HK TV2 Sumo
Nordstrandshallen 1900 BSK/NIF Nøtterøy Håndball TV2 Sumo

 

18.12.2012 15:51, Svein Andresen