Tilbake Twitter Facebook

EM-kval for LM92

Harald Reinkind (bildet) som til daglig spiller i FyllingenBergen skal representere Norge i EM-kvalifiseringskamper for Juniorlandslaget (LM92) som spilles i FRAMOhallen i perioden 6.-8.april.

I kvalifiseringen møter Juniorlandslaget Østerrike, Israel og Serbia og de to beste lagene går til EM-sluttspillet i Tyrkia i begynnelsen av juli. Kampene spilles i Framohallen etter følgende oppsett:

Fredag 6.april Lørdag 7.april Søndag 8.april
18.00 Serbia-Israel
20.00 Norge-Østerrike
14.00 Østerrike-Serbia
16.00 Israel-Norge
12.00 Israel-Østerrike
14.00 Serbia-Norge

EM-kvalifiseringen spilles midt i påskeferien, men det er mange grunner til å velge bypåske når disse kampene spilles. Alle lagene har mange gode håndballspillere som til daglig spiller i øverste divisjon i sine respektive hjemland. Her kan vi love fart, fysikk og tekniske finesser.

I tillegg til kampene ønsker NHF Region Vest å tilrettelegge for utviklingstiltak for trenere, ledere, spillere og dommere i samme periode. Vi tar i bruk en del av den kompetansen som kommer til Bergen og inviterer til forskjellige samlinger. Noe er allerede klart, mens andre tiltak er på gang med det første. Onsdag 4.april blir det arrangert en håndballskole for gutter i Framohallen med landslagsspillere som instruktører. Samme dag blir det impulssamling for trenere og ledere fra alle våre 2.divisjonsklubber. Denne impulssamlingen ledes av Vidar Gjesdal og Geir Erlandsen, landslagstrenerne for LM92. Regionslaget for gutter skal ha en ekstra samling i Framohallen torsdag 5. og fredag 6.april, og Bylaget for gutter og jenter blir invitert for å se kampene.

       

Kampprogram                                 Håndballskole for gutter                     Impulssamling for trenere

15.03.2012 13:10, Rune Kristiansen