Tilbake Twitter Facebook

Finaledommere i PW Cup

Christoffer Fjeldskår og Espen Sørum (bildet) var et av to dommerpar fra Region Sør som gikk helt til topps i helgens PW Cup. De unge Larviksdommerne fikk lede jenter 16 finalen. Stig Kjernås og Petter Laheld presterte godt nok til å dømme G18 finalen.

Tradisjonen tro var det en kjempeutvikling for parene som deltok på den intensive samlingen i Larvik. Mange dommere kjempet godt, og leverte varene. Dermed var det vanskelig for observatørene å finne de rette kandidatene til finalene - for at det var mange fine talenter å velge mellom, er det ingen som helst tvil om.

Christoffer og Espen har dømt sammen denne sesongen, og samarbeidet har virkelig vært fruktbart. Selv om Espen nå forsvinner på skole i Trondheim til høsten, har de fått markert seg med gode prestasjoner i 3. divisjon.

- Det er moro å dømme, og vi føler at vi hadde jevne og gode prestasjoner i helgen. Fokus på utvikling er viktig, og vi merket selv at vi hadde fremgang i løpet av helgen, forteller de to ungdommene.

Stig Kjernås og Petter Laheld har hatt PW Cup som et av sine mål denne sesongen, og det er andre sesongen disse dømmer sammen. Til daglig dømmer de kamper i kvinner 2. divisjon og Bringserien for gutter og jenter. Om ikke lenge skal de også debutere i herrer 2. divisjon.

- Vi jobber systematisk med de arbeidsoppgavene vi får, og ønsker å bli bedre kampledere. Det var moro at vi fikk så god uttelling for dette i helgen, og vi føler at vi hadde mange gode avgjørelser å bygge videre på fremover, sier de to guttene fra Drammen.

            

Stig Kjernås og Petter Laheld                                                      Christoffer Fjeldskår og Espen Sørum


I tillegg til de to finaleparene var også det lovende paret Sara Hem og Charlotte Husomanovic i aksjon. For dem var PW 16-18 en gulrot og smakebit på hva som venter dem etter at de debuterte i Bringserien jenter forrige helg.

Det gror godt i dommerrekkene i Region Sør, og bakfra kommer det flere spennende par som vi håper skal ta steget opp på dette nivået om ikke alt for mange sesongene. Noen av parene vil forhåpentligvis få sin debut i kvinner 3. divisjon allerede til høsten.

Vi gratulerer våre dommere med vel gjennomført utviklingshelg!

23.01.2012 12:45, Hans Petter S. Andersen